Двоє синів і названа дочка: як виглядають діти Юрія Горбунова від двох офіційних шлюбів шоумена

53-річний шоумен Юрій Горбунов раніше волів не розповідати подробиць особистого життя. Та у другому шлюбі все змінилося. Тепер залюбки показує дружину та двох меншеньких синочків.

Перший шлюб Юрія Горбунова тривав зо 2 десятиліття. Балерина Людмила була старша за свого обранця на 10 років. Та це не завадило закоханим створити міцну родину й разом виховувати доньку жінки від першого шлюбу Ксенію.

Як виглядають діти Юрія Горбунова: з першою дружиною та онукою

Названа донька вийшла заміж за айтівця й у 2011 році народила Поліну, зробивши ведучого дідусем. Вони з чоловіком перебралися жити до Америки ще у 2013 році. З Ксенією в Горбунова збереглися гарні стосунки. Приблизно раз на місяць вони телефонують одне одному, цікавлячись, як справи.

Після повномасштабного вторгнення пані Людмила перебралася жити до доньки. А колишньому чоловіку довірила оплачувати комірне за київську квартиру. Тож і з ексдружиною Горбунов не розсварився, а залишився в нормальних людських стосунках.

Другий шлюб

З Катею Осадчою в Юрія стався службовий роман. Вони довго приховували від широкого загалу свої стосунки. Навіть коли у ведучої “Світського життя” став рости живіт, глядачі не знали, хто батько майбутньої дитини.

Як виглядають діти Юрія Горбунова: з синами

Побралися закохані й стали батьками сина Івана в лютому 2017 році. Більше приховувати було нічого. Тож тепер Осадча й Горбунов наввипередки викладають в Інстаграм новини зі свого особистого життя.

Як виглядають діти Юрія Горбунова

Всі ми знаємо, як виглядає будинок під Києвом, в якому мешкає подружжя. Можемо споглядати, чим займаються батьки з дітьми та як підростає малеча. В одному з інтерв’ю Осадча зізналася, що друга дитина в них не була запланована.

Синочок Данило народився у серпні 2021 року, зробивши татуся й матусю багатодітними батьками. Малеча зростає у родині, де дітей дуже люблять. Отже, вперше по-справжньому батьком Юрій став у 47 років.

Нові статті

Схожі статті

Холостяк, як знають всі: 74-річний Михайло Поплавський не завжди був самотнім – хто були його жінки

Михайло Поплавський завидний холостяк, але так було не завжди - що відомо про бурхливе особисте життя співочого ректора, який двічі був одружений.

Маркетологи від Бога: в Україні продають щасливе ліжко для тих, хто й досі шукає діточок в капусті

Українські продавці виходять на новий рівень і створюють унікальні оголошення. Вони відразу привертають увагу своєю неабиякою креативністю. Наприклад ось це – про чарівне ліжко.

“Повільніше, пане господарю”: вчені розповіли власникам собак, як правильно спілкуватись із песиком

Нещодавно вчені оприлюднили результати дослідження, метою якого було дізнатись особливості комунікації людей та собак. Як же господарю спілкуватись із песиком, щоб він його розумів краще?

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?