Хочете побачити Дмитра Шурова в молодості, погляньте на сина Лева: один в один, тільки на 21 рік молодший

Колишній учасник гурту "Океан Ельзи" Дмитро Шуров 22 роки поспіль живе в щасливому шлюбі з дружиною Ольгою. Подружжя має лише одного сина. 20-річний Лев як дві краплі води схожий на батька.

Лідер гурту Pianoбой Дмитро Шуров 21 рік тому став батьком первістка Лева. Інших дітей вони з Ольгою більше не нажили. Натомість нащадок став прямою копією тата. За його зовнішністю можна уявити, як виглядав музикант замолоду.

Жодних скандалів за зірковою родиною помічено не було. Живуть у мирі й злагоді. Глава сім’ї неймовірно вдячний благовірній за сина. Дружина завжди підтримувала Шурова у прості й нелегкі моменти життя. Разом здолали зіркову хворобу Дмитра.

Як виглядає єдиний син Дмитра Шурова: дружина Ольга

А ще були ейфорія, депресія, хвороби, карантин, невизначеність, війна, втрата рівноваги, зрада родичів. Але заради дружини та первістка Шуров ладен здолати всі труднощі. Йому є за кого турбуватися й ким опікуватися.

Як виглядає єдиний син Дмитра Шурова

Татусь нині дивиться на свого сина й розуміє, що це той же він, але на якомусь іншому рівні. Своїм спокоєм та впевненістю, що все буде добре, Лев заряджає батьків, і жити стає трохи легше.

Як виглядає єдиний син Дмитра Шурова

Лев Шуров вирішив обрати татову професію. Щоправда, спочатку вивчав філософію в університеті Шевченка, а згодом поступив на навчання до Лондонського музичного коледжу. Він не лише виконує музичні композиції, але й пробує писати власні.

Як виглядає єдиний син Дмитра Шурова

У молодика є свій рок-гурт. Хлопці вже записали кілька альбомів. Під час пандемії Шуров-молодший працював у продакшені й заробляв кошти на всю родину. Тож батьки спокійні – Лев не пропаде й завжди заробить копійчину на хлібчик, адже знає, якої музики потребує народ.

Нові статті

Схожі статті

Відберуть у пенсіонерів: уряд в 2025 році забере невикористані кошти з банківських рахунків переселенців

Вже наступного року український уряд запланував забрати невикористані грошові кошти з банківських рахунків пенсіонерів, що мають статус ВПО. За яких умов це буде відбуватись?

Кава з фіолетової кульбаби: чому напій з цикорію слід пити кожного дня і в чому його користь насправді

Напої без кофеїну протягом останніх років набирають все більшої популярності – особливо серед тих, хто дотримується здорового способу життя. Одним з них, зокрема, є кава з цикорію. В чому її користь?

Рідкісне явище: над Землею на відстані 1 млн. км пролетів астероїд-сніговик – астрономи його “впіймали”

Днями астрономи зафільмували в небі вкрай рідкісне явище. На відстані 1 млн. км над Землею пролетів незвичний астероїд, зовні схожий на сніговика. Подія сталась 17 вересня.

Сергій Бабкін зізнався у своїх зрадах дружині: “Це було моєю звичкою” – як на це відреагувала Сніжана

Сергій та Сніжана Бабкіни розповіли про особисті негаразди і їхнє подолання є не тільки важливим для самого артиста, а й надихає багатьох його шанувальників.