Лілія Ребрик показала своє життя після пологів: піднялась на 22-й поверх без ліфту, і з Адель на руках

Лілія Ребрик показала, як живеться багатодітній матусі після пологів. Підтримувати найкращу фізичну форму телеведучій допомагають постійні відключення світла.

Віялові відключення світла для одних людей стають справжньою проблемою, але тільки не для Лілії Ребрик. Українська телеведуча і мама трьох донечок настільки любить життя, що тимчасові незручності, повʼязані із відключенням світла — її зовсім не засмучують. Навпаки, Лілія Ребрик знайшла в них багато корисного для себе.

Лілія Ребрик з маленькою донькою на руках піднялася на 22 поверх без ліфту
Лілія Ребрик з маленькою донькою на руках піднялася на 22 поверх без ліфту

Коли в жінки троϵ дітей та ще й улюблена робота на телебаченні — часу на догляд за собою майже не залишаϵться. Втім, Лілія Ребрик з ціϵї ситуації знайшла гарний вихід.
Коли в багатоповерхівці вимикають світло, Лілія Ребрик бере на руки новонароджену донечку Аделіну і разом зі старшими доньками йде на прогулянку сходинками.

Щоб помилуватись розкішними краϵвидами великого міста — зовсім не обовʼязково сідати на повітряну кулю. Достатньо просто піднятись на 22-й поверх багатоповерхового будинку та вийти на балкон, який ϵ в кожному підʼїзді. Саме це і зробила Лілія Ребрик разом з трьома донечками.

Лілія Ребрик показала місто з висоти 22-го поверху
Лілія Ребрик показала місто з висоти 22-го поверху

Телеведуча розповіла, що під час здіймання сходинками її наймолодша донечка Адель солодко спала на її руках і жодного разу не прокинулася.

Коли дівчата дістались сходинками 22 поверху — одна із сестричок новонародженої Аделіни турботливо відкрила двері на балкон, щоб мама Лілія змогла легко вийти туди і насолодитись мальовничими місцевими пейзажами з великої висоти.

Лілія Ребрик прогулялася сходинками разом із доньками
Лілія Ребрик прогулялася сходинками разом із доньками

Раніше Лілія Ребрик розповідала і про інші таϵмниці власної краси. Ведуча зазначила, що вона – завжди за природність. Якщо косметика — то тільки натуральна. Якщо спорт — то на свіжому повітрі і тільки з найближчими та рідними людьми. Крім того, знаменитість любить експериментувати із косметичними марками і брендами. Наприклад, засоби для догляду за волоссям Ребрик регулярно змінюϵ – щоб уникнути звикання. В арсеналі косметики зірки українських телеекранів ϵ і парфумовані креми, які йдуть в банній лінії до аромату.

Нові статті

Схожі статті

Були і зради, і розлучення: заплутана історія кохання Юрія Нікітіна та Горбачової – дали одне одному шанс

Юрій Нікітін і Ольга Горбачова давали одне одному шанс кілька разів та все ж таки любов перемогла і попри тривалу паузу, вони знову зійшлись - як починався їхній роман?

“Став банкрутом”: відомий блогер розкрив всі карти щодо фінансів 51-річного Олега Винника – весь в боргах

Тепер стало зрозуміло, чому Олег Винник вирішив повернутись на музичну сцену - відомий блогер приголомшив новиною, що у співака немає на що жити.

3 дівчинки, 3 хлопчика: зіркові мами, у яких народжуються діти однієї статі – Осадча, Ребрик, Решетнік

В українському шоу-бізнесі є зіркові батьки, в яких народжуються діти однієї статі. Розповідаємо, в кого із знаменитих українців вдома – одні принцеси, а хто виховує одних козаків.

Зради та нерозділене кохання: Макс Барських назвав реальну причину, чому не має стосунків – “Є складнощі”

Макс Барських наразі є холостяком, але відомо, що співак мав не одні стосунки, але також неодноразово до нього проявляли невірність - музикант зізнався, з якими складнощами він зіштовхується.