“Просто по прикольчику”: колишня Потапа зізналась, що вперше вийшла заміж у 16 років – хто був обранцем?

Продюсерка Ірина Горова відверто зізналась, у якому віці вперше вийшла заміж та хто був її обранцем: як відреагували на це близькі та друзі зірки?

Відома українська продюсерка Ірина Горова завжди відкрито ділилася подробицями особистого життя, і цього разу вона розповіла про свій ранній шлюб. Її перше заміжжя відбулося, коли їй було лише 16 років, і вона пояснила, що саме вплинуло на таке рішення.

Перший чоловік Ірини, Юрій Горовий, на момент їхнього одруження був власником ресторану “Вечірній Київ”, який знаходився в центрі столиці. Шлюб з Юрієм не був спричинений вагітністю – у них було справжнє кохання. Ірина підкреслює, що значною мірою це було певним експериментом, якимось “по приколу”. Вона насолоджувалася самим статусом заміжньої і часто демонструвала це перед своїми однолітками.

Ірина Горова зізналась, у якому віці вперше вийшла заміж
Ірина Горова зізналась, у якому віці вперше вийшла заміж

Весілля Ірини відбулося на четвертий місяць після їхнього знайомства з майбутнім чоловіком. На той час їй подобалася сама ідея шлюбу, що стало однією з ключових причин для прийняття такого рішення. Ірина тільки почала своє навчання в університеті, і їй здавалося цікавим приходити на заняття з обручкою на пальці, щоб привертати увагу оточуючих.

Ірина Горова зізналась, у якому віці вперше вийшла заміж
Ірина Горова зізналась, у якому віці вперше вийшла заміж

У 1994 році відбулися значні зміни в житті Ірини. Влітку того року вона познайомилася з чоловіком, а вже в листопаді вони офіційно зареєстрували свій шлюб. Через три роки спільного життя, Ірина завагітніла і у віці 19 років народила свою першу дитину, доньку Наталію. Вона визнала, що спершу не сприймала материнство серйозно.

Проживаючи в центрі Києва, Ірина часто відчувала спокусу вийти з дому, щоб потусуватися. Вона вважала, що поки донька спить у візочку, немає сенсу стояти поряд. Тому вона залишала дитину під наглядом охоронця кафе і йшла гуляти. Такий підлітковий підхід до виховання першої дитини був наслідком її юного віку та бажання насолодитися молодістю.

Нові статті

Схожі статті

Вийшла заміж по “зальоту”: Катерина Осадча пригадала, як одружувалась з Юрієм Горбуновим, будучи вагітною

Катерина Осадча вже понад 7 років у щасливому шлюбі з Юрієм Горбуновим та вважаються міцною парою шоубізу: телеведуча розповіла, як виходила заміж з животиком.

З макіяжем і манікюром: 86-річна Ада Роговцева не поступається вродою 80-річній іконі краси Катрін Денев

Українська акторка Ада Роговцева в свої 86 років залишається такою ж вродливою, як і багато років тому. В жіночності і красі ця жінка цілком може перемогти французьку співачку Катрін Денев.

Вся правда вийшла назовні: 41-річний Влад Яма розсекретив, чи дійсно крутив роман з Могилевською

Владу Ямі та Наталії Могилевській неодноразово приписували роман, особливо під час у часті в шоу "Танці з зірками" - чи підтвердились ці чутки та що насправді було між артистами?

Розлетяться одразу: як приготувати сирне тісто, щоб вийшли пишні та мʼякі вареники з вишнею – вийде вау

Всі, хто спробує, будуть питати у вас рецепт, адже це нереально смачно: як приготувати сирне тісто для вареників з вишнею - будуть танути в роті.