Нарешті показала його обличчя: як виглядає 8-річний син Ольги Фреймут, якого няньчить Злата Мітчелл

Ольга Фреймут не є прихильницею ділитись особистим життя, але час від часу публікує фото разом зі своєю родиною: як виглядає 8-річний син Валерій, якого зірка не показувала?

Ольга Фреймут зараз проживає у Великій Британії, нещодавно поділилася сімейними моментами в соціальних мережах. Вона вперше за довгий час опублікувала фотографію свого сина Валерія. Раніше Ольга показувала своїх дітей значно частіше, зокрема, її 18-річна донька Злата та 6-річна Євдокія часто з’являлися у її Instagram, проте восьмирічний Валерій залишався поза кадром. Цього разу вона вирішила порушити традицію і продемонструвала, як він значно підріс.

Ольга Фреймут показалась разом зі своїм 8-річним сином. Фото з Instagram @freimutolia
Ольга Фреймут показалась разом зі своїм 8-річним сином. Фото з Instagram @freimutolia

На знімку Валерій зображений у ресторані, де насолоджується італійською пастою, поряд з якою стоїть прохолодний напій. Фреймут написала, що хлопчик провів час зі старшою сестрою Златою, яка прилетіла до Лондона на канікули.

Ольга Фреймут показалась разом зі своїм 8-річним сином
Ольга Фреймут показалась разом зі своїм 8-річним сином

Ольга активно ділиться з підписниками не лише професійними досягненнями, а й важливими моментами зі свого сімейного життя, що додає її образу близькості та відкритості. Такі пости не лише показують життєві моменти, але й допомагають її фанам краще пізнавати особистість ведучої, яка завжди залишається в центрі уваги.

Зірка телебачення розповіла про те, що її старша донька завжди виявляє відповідальність у нагляді за молодшими братом і сестрою, часто організовуючи з ними виїзди на прогулянку. Вона підкреслила, що коли Злата приймає роль няні, вони часто відвідують кафе й проводять разом час.

Ольга Фреймут та Злата Мітчелл
Ольга Фреймут та Злата Мітчелл

 

Слід відзначити, що Златі 18 років, живе окремо від своєї родини. Вона отримала освіту у Сполучених Штатах, успішно закінчила школу і планує вступати до університету. Тим часом Євдокія та Валерія разом з матір’ю мешкають у Великій Британії й навчаються у школі.

Нові статті

Схожі статті

“Я була залежна від нього”: 35-річна Ксенія Мішина розповіла, якими були її стосунки з першим чоловіком

Ксенія Мішина має сина Платона, якого народила від свого першого коханого, але стосунки були не тривалими та вони розійшлись. Що відомо про першого чоловіка акторки?

Був тричі одружений та має 7 дітей: Дмитро Гордон розповів, як познайомився з дружиною Олесею Бацман

Дмитро Гордон тричі був одружений та має 7 дітей від різних шлюбів, але незважаючи на це він знайшов ту саму Олесю Бацман, з якою понад 12 років разом - як познайомилось подружжя?

Дивна блузка, беретик і яскравий макіяж: Андрій Данилко показав, як змінювався образ Вєрки Сердючки з 90-тих

Вєрка Сердючка здобула шалену популярність завдяки своєму комічному образу, який одразу підкорив публіку, але що змінились з часів 90-тих років?

“Напевно, настав час”: Олена Віницька зізналась, що розлучалась з чоловіком аж на 2 роки і назвала причину

Екс-учасниця жіночого тріо Олена Вінницька вперше зізналась, що мала з чоловіком Сергієм Большим кризу та розлучалась на два роки - що сталося між подружжям?