Нарешті показала його обличчя: як виглядає 8-річний син Ольги Фреймут, якого няньчить Злата Мітчелл

Ольга Фреймут не є прихильницею ділитись особистим життя, але час від часу публікує фото разом зі своєю родиною: як виглядає 8-річний син Валерій, якого зірка не показувала?

Ольга Фреймут зараз проживає у Великій Британії, нещодавно поділилася сімейними моментами в соціальних мережах. Вона вперше за довгий час опублікувала фотографію свого сина Валерія. Раніше Ольга показувала своїх дітей значно частіше, зокрема, її 18-річна донька Злата та 6-річна Євдокія часто з’являлися у її Instagram, проте восьмирічний Валерій залишався поза кадром. Цього разу вона вирішила порушити традицію і продемонструвала, як він значно підріс.

Ольга Фреймут показалась разом зі своїм 8-річним сином. Фото з Instagram @freimutolia
Ольга Фреймут показалась разом зі своїм 8-річним сином. Фото з Instagram @freimutolia

На знімку Валерій зображений у ресторані, де насолоджується італійською пастою, поряд з якою стоїть прохолодний напій. Фреймут написала, що хлопчик провів час зі старшою сестрою Златою, яка прилетіла до Лондона на канікули.

Ольга Фреймут показалась разом зі своїм 8-річним сином
Ольга Фреймут показалась разом зі своїм 8-річним сином

Ольга активно ділиться з підписниками не лише професійними досягненнями, а й важливими моментами зі свого сімейного життя, що додає її образу близькості та відкритості. Такі пости не лише показують життєві моменти, але й допомагають її фанам краще пізнавати особистість ведучої, яка завжди залишається в центрі уваги.

Зірка телебачення розповіла про те, що її старша донька завжди виявляє відповідальність у нагляді за молодшими братом і сестрою, часто організовуючи з ними виїзди на прогулянку. Вона підкреслила, що коли Злата приймає роль няні, вони часто відвідують кафе й проводять разом час.

Ольга Фреймут та Злата Мітчелл
Ольга Фреймут та Злата Мітчелл

 

Слід відзначити, що Златі 18 років, живе окремо від своєї родини. Вона отримала освіту у Сполучених Штатах, успішно закінчила школу і планує вступати до університету. Тим часом Євдокія та Валерія разом з матір’ю мешкають у Великій Британії й навчаються у школі.

Нові статті

Схожі статті

Різдвяний піст-2024: точна дата початку за новим церковним календарем, меню по днях, традиції

Різдвяний піст – одна з найважливіших подій в церковному календарі. В 2024 році він у відповідності з новим стилем розпочнеться раніше. Коли точна дата початку – читайте в матеріалі "Одного Факту".

Співав на Майдані з Пономарьовим, писав пісні для Полякової: Що стало із зіркою 2000-х Олександром Воєвуцьким

Олександр Воєвуцький – український співак та музикант, який свого часу став переможцем одразу в двох музичних проєктах: "Шанс" та "Караоке на Майдані". Чим займається артист зараз і де знаходиться?

Коли саджати озимий часник в 2024 році: сприятливі дні в жовтні за Місячним календарем – врожай буде міцним

Посадка озимого часнику в 2024 році у відповідності з порадами Місячного календаря допоможе отримати міцний та здоровий врожай. Ось які дні в жовтні найбільш сприятливі для цього.

“Інший шлях”: 34-річна фехтувальниця Ольга Харлан розкрила несподівані плани на майбутнє. Яка в неї мрія?

Дворазова олімпійська чемпіонка з фехтування Ольга Харлан розсекретила свої плани на майбутнє. Розповідаємо, ким хоче стати дівчина після завершення спортивної карʼєри.