“Я про це насправді не думала”: 37-річна Каменських зізналась, чи зраджували їй – Потап тут ні до чого

Настя Каменських вперше спростувала чутки щодо невірності з боку чоловіків до неї: що відомо та як було все насправді? Подробиці особистого життя.

Відома українська співачка Настя Каменських розповіла про своє ставлення до зрад у стосунках та поділилася своїм особистим досвідом. У контексті своєї нової пісні “Гріхи”, яку вона записала спільно з артистом Ostrovskiy, виконавиця торкнулася теми зради коханої людини, яка стала одним із центральних мотивів композиції.

Настя Каменських активно працює над промоцією своєї нової пісні, яка вже привернула увагу багатьох слухачів. Вона розповіла, що Ostrovskiy, співавтор пісні, зізнався в наявності численних гріхів у своєму житті. Проте, подробиць щодо конкретних ситуацій він не надав.

Настя Каменських вперше зізналась, чи зраджували їй. Фото з Instagram @kamenskux
Настя Каменських вперше зізналась, чи зраджували їй. Фото з Instagram @kamenskux

На відміну від свого колеги, Каменських заявила, що у її житті зрад не було. Вона зазначила, що їй не доводилося переживати подібний досвід, тому вона не відчуває потреби “спокутувати гріхи”, як це робить Ostrovskiy у пісні.

Співачка також додала, що візуалізація та кліп на пісню “Гріхи” отримали багато її “жіночої енергії та пристрасті”. Настя підкреслила, що навіть без особистого досвіду зрад, вона змогла внести у проєкт багато своїх емоцій і творчої сили. Її участь у кліпі надає відеороботі особливого характеру, що, без сумніву, додало глибини і почуттів до загальної концепції пісні.

Настя Каменських вперше зізналась, чи зраджували їй. Фото з Instagram @kamenskux
Настя Каменських вперше зізналась, чи зраджували їй. Фото з Instagram @kamenskux

Співачка зізналася, що насправді ніколи серйозно не задумувалася над цим питанням невірності. Вона вважає, що основне в будь-якій ситуації – це те, як людина реагує на події у своєму житті. Настя впевнена, що якщо підходити до всього з легкістю, то і справлятися з труднощами буде набагато простіше. Водночас вона визнає, що серце може боліти, коли трапляються неприємні ситуації.

Нові статті

Схожі статті

Вечір без Потапа: 37-річна Настя Каменських показала, з ким обіймається, поки чоловіка-репера немає поряд

Українська співачка Анастасія Каменських поділилась в соціальних мережах затишним родинним кадром. На ньому артистка обіймається, але не з Потапом. Хто був поряд з Настею, поки чоловік на гастролях?

“Дівчинка” або “хлопчик”: метеорологи розсекретили, чому одні урагани мають жіночі імена, а інші – чоловічі

Всесвітня метеорологічна організація почала надавати ураганам різноманітні назви, щоб поліпшити комунікацію. Фахівці пояснили, чому деяким ураганам надають жіночі імена, а іншим присвоюють чоловічі.

Хитрість, про яку знають не всі: навіщо господині сіють кріп по всьому городу і який ефект це дає

Під час вирощування кропу деякі городники скаржаться на те, що зелень активно поширюється по всій присадибній ділянці. Насправді таке розростання – це добре. В чому ж переваги цієї рослини?

Різдвяний піст-2024: точна дата початку за новим церковним календарем, меню по днях, традиції

Різдвяний піст – одна з найважливіших подій в церковному календарі. В 2024 році він у відповідності з новим стилем розпочнеться раніше. Коли точна дата початку – читайте в матеріалі "Одного Факту".