Чоловік-мрія: Арсен Мірзоян не забув про річницю знайомства з Тонею Матвієнко і зробив їй вау-сюрприз

Співак Арсен Мірзоян у соцмережах похвалився подарунком, який приніс коханій Тоні Матвієнко на честь 13-ї річниці знайомства. На відео помітно бурхливу реакцію артистки у відповідь на привітання.

Арсен Мірзоян і Тоня Матвієнко 6 липня відзначили 13-ту річницю із дня свого першого знайомства. З нагоди свята музикант подарував коханій розкішний букет червоних троянд і показав реакцію дружини на подарунок.

Тоня Матвієнко відреагувала на квітковий букет дуже емоційно. Співачка під час привітання від Мірзояна знаходилась в салоні машини. Вона прикрила обличчя долонями із яскравим манікюром, але навіть крізь них було помітно щасливу посмішку.

“Один Факт” нагадає історію знайомства та кохання Мірзояна та Матвієнко. Перша зустріч майбутнього зіркового подружжя відбулась в 2011 році – коли Тоня приймала участь в талант-шоу “Голос країни” на каналі “1+1”.

На момент знайомства Арсен Мірзоян був одружений на іншій жінці. Музикант жив та працював у Запоріжжі. Втім, заради нового кохання пішов з родини.

Спілкування між парою після завершення шоу “Голос країни” на деякий час призупинилося, але сама доля почала все частіше зводити їх разом.

Спочатку Тоня з Арсеном вирушили у спільний гастрольний тур українськими містами. Трохи згодом музикант взагалі став головним героєм нового кліпу на пісню Тоні Матвієнко.

Певний час Тоня з Арсеном намагалися боротися з почуттями, які спалахнули між ними. Тим паче, що в чоловіка вже була родина і він разом з дружиною виховував двох синів.

Їх кохання пройшло перевірку на міцність. Врешті решт музикант зрозумів, що все, що він відчуває до Тоні Матвієнко – це і є справжнє кохання. Тоді Мірзоян подав на розлучення і пішов від першої дружини та двох дітей.

Арсен Мірзоян показав, як привітав Тоню Матвієнко з 13-ю річницею знайомства
Арсен Мірзоян показав, як привітав Тоню Матвієнко з 13-ю річницею знайомства

Стосунки Арсена Мірзояна і Тоні Матвієнко почали стрімко розвиватися з 2013 року. В січні 2016 року закохані стали батьками новонародженої донечки Ніни. Але офіційно пара зареєструвала свої стосунки лише 15 червня 2017 року. Весілля гуляли в одному з ресторанів на узбережжі Дніпра.

Арсен Мірзоян прийшов на власне весілля в класичному чорному костюмі. Тоня Матвієнко, як справжня наречена – обрала довгу білу сукню. Весілля молодят вів Олег Винник.
До речі, трохи менше місяця тому Тоня з Арсеном відзначили сьому річницю із дня свого весілля.

Нові статті

Схожі статті

Не дуже симетричні: Маша Єфросиніна показала свої ніздрі з ракурсу, з якого їх видно найкраще за все

Маша Єфросиніна завжди відверто говорить про те, як їй вдається так гарно виглядати та чи вдавалась вона коли-небудь до пластики, але насправді не все так ідеально.

Зовсім не аристократ з Лондону, режисер та ще один: найгучніші романи 42-річної ведучої Ольги Фреймут

Ведуча Ольга Фреймут вперше вийшла заміж у 35 років. Обранцем зірки став продюсер Володимир Локотко, якому вона подарувала двох дітей. Але до нього в зірки телеекранів були й інші стосунки.

(Відео) Ані Лорак зганьбилася під час виконання пісні Вітні Г’юстон: “Зараз лусне від напруги”

Співачка-втікачка Ані Лорак переспівала пісню популярної американської співачки Вітні Гʼюстон "I Will Always Love You". Однак слухачі її вокал не оцінили. Що саме їм не сподобалось?

Узелков образився на своїх “друзів” у фейсбуці, які не лайкають і не коментують його дописи: послав усіх

Екс-боксер В'ячеслав Узелков схоже, що залишився без друзів, адже він у своїх соцмережах висловився про них - не стримував себе в жодному слові.