Підкреслила ключиці: 31-річна Христина Соловій засвітилась під паском безпеки в авто не Вакарчука і Жадана

Христина Соловій – співачка та авторка пісень, імʼя якої часто повʼязують із Святославом Вакарчуком та Сергієм Жаданом. Але цього разу виконавиця показала себе наодинці.

Христина Соловій дебютувала на телебаченні як співачка в 2013 році, коли виконала лемківську пісню “Горе долом ходжу” на українському пісенному конкурсі талантів “Голос країни”. Після успішного виступу артистка потрапила в команду до продюсера Святослава Вакарчука і з того моменту почалось їх творче співробітництво. На той момент дівчині було лише 20 років і вона змогла пройти до півфіналу талант-шоу.

Знайомство зі Святославом Вакарчуком допомогло Христині повністю змінити власне життя. В тандемі з продюсером вона створила декілька кліпів на власні слова та музику.

Не обійшлось в їх творчому союзі і без пліток. Впродовж усієї співпраці Соловій і Вакарчук неодноразово потерпали від чуток про те, що їх поєднує не тільки робота, але й романтичні стосунки. Звісно ж, прямих доказів цьому не було. Ба більше – музиканти неодноразово спростовували ті чутки в публічному просторі.

До того ж, в 2021 році стало відомо, що у Святослава Вакарчука є інша фаворитка. Заради неї він навіть пішов від дружини Лялі Фонарьової, разом з якою прожив у шлюбі багато років.

І це – зовсім не Христина Соловій, а продюсерка Євгенія Яцута. Вона народила Вакарчуку сина Івана.

Христина Соловій з того моменту пішла у вільне плавання і перестала близько спілкуватись із Вакарчуком. Однак із народженням первістка продюсера все ж привітала.

Христина Соловій показала себе в автомобілі під пасками безпеки, але без Вакарчука і Жадана
Христина Соловій показала себе в автомобілі під пасками безпеки, але без Вакарчука і Жадана

Зараз співачка переживає новий розквіт в творчій карʼєрі і… нову хвилю чуток про роман. На цей раз – із письменником та музикантом Сергієм Жаданом. Виконавиця спростовувати їх не стала, але зазначила, що дуже б хотіла особисте життя залишити поза увагою численної аудиторії фанатів.

Трохи згодом зʼявилось більш детальне розʼяснення від артистки. Мовляв, плітки спровокував їх із Жаданом новий кліп на пісню “Юність”, де письменник зіграв її коханця. В кадрі вони цілувались та обіймались і це стало причиною пліток. Насправді, за словами Соловій – усі поцілунки були виключно дружніми.

Наразі невідомо, чи є в Христини коханий чоловік. Нещодавно в Stories Instagram вона показала себе наодинці в авто і під пасками безпеки. Можливо, це і є натяк на те, що зараз дівчина – вільна і закрита для чоловіків? І для неї зараз в пріоритеті – пісенна карʼєра.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.