Не холостяк, як думають всі: 43-річний Сергій Притула показав, як виглядає його дружина, з якою двоє дітей

Шоумен Сергій Притула подобається багатьом жінкам, але його серце вже понад 9 років належить лише одній: як виглядає друга дружина чоловіка, з якою у них двоє донечок?

Наразі Сергій Притула є успішним шоуменом, який вирішив покинути шоу-бізнес та піти у зовсім інший напрямок, але незважаючи на це6 він має чудову родину та це вже його другий шлюб. Сергій неодноразово розповідав, що його стосунки з першою дружиною Юлією буди складними і в Мережі доволі мало інформації про жінку. Від першого шлюбу у чоловіка є син Дмитро, якому 16 років.

Його другу дружину звати Катерина та вони в шлюбі  з 2015 року. Відомо, що Катерина родом з Донеччини та вони мають двох чудових донечок красунь на ім’я Соломія та Стефанія. Їхні стосунки набули широкого розголосу в медіа, так як у них була досить романтична історія.

Сергій Притула показав, як виглядає його теперішня дружина
Сергій Притула показав, як виглядає його теперішня дружина

За всю свою кар’єру, Сергію Притулі приписували безліч романів, які були пов’язані з його колегами на телебаченні. Зокрема, приписували й роман з Ольгою Фреймут, адже вона разом вели шоу “Хто зверху”, на якому багато обіймались, цілувались та фліртували одне з одним.

Згодом стало відомо, що ніяких романтичних стосунків між ними не було, лише дружні взаємини. Коли Ольга Фреймут вирішила перейти працювати на інший канал, відносини між Притулою та нею різко зіпсувались, адже Ольга говорила колезі, що цього не станеться, але раптом змінила думку. Наразі вони між собою не спілкуються та мають образи на одне одного.

Сергій Притула показав, як виглядає його теперішня дружина
Сергій Притула показав, як виглядає його теперішня дружина

Пізніше, телеведучою “Хто зверху” стала Леся Нікітюк, з якою Притулі теж приписували роман, але його не було. Особисте життя шоумена є дуже цікавим його шанувальникам, особливо другий шлюб із Катериною Сопельник, адже певний в мережі говорили про те, що саме вона є розлучницею першого шлюбу з Юлією.

Сергій Притула показав, як виглядає його теперішня дружина
Сергій Притула показав, як виглядає його теперішня дружина

Однак, Сергій пояснив, як є насправді та зауважив, що стосунки з Катериною розпочалися після офіційного розлучення, тоді неправдиві чутки зникли з медіапростору.

Нові статті

Схожі статті

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.

Андрій Данилко відкрив секрет своїх стосунків: що то був за поцілунок між тим та заміжньою мамою Сердючки?

Артист Андрій Данилко багато років виступає на сцені в образі Вєрки Сердючки. Про його особисте життя ходять легенди. Зокрема, співаку приписують стосунки із сценічною "мамою", Інною Білоконь.

Сукня під вечір п’ятниці: Настя Каменських “розхристала” душу навстіж, щоб танцювати до ранку (Відео)

Відома співачка Анастасія Каменських показала, в якій сукні запланувала танцювати до ранку. Потап вже оцінив наряд коханої. І готовий відпустити в ньому благовірну на зустріч з подружками.