Одружена була лише з одним, а дітей має від різних чоловіків: Ольга Фреймут розповіла, як жила раніше

В житті ведучої Ольги Фреймут було багато чоловіків. Але єдиним на все життя обранцем зміг стати лише один. З ким крутила романи богиня етикету і від кого діточок народила?

Особисте життя 42-річної ведучої Ольги Фреймут сповнене великою кількістю таємниць а драматичних моментів. Чоловіків в житті найвідомішої Ревізорші країни було багато, але стати законним обранцем для красуні зміг лише один – продюсер та генеральний директор “Нового каналу” Володимир Локотко. “Один факт” розповість більше секретів з особистого життя Ольги Фреймут.

Перше кохання Ольги Фреймут

Ще під час участі в ранковому шоу “Підйом” Ольга Фреймут зізнавалася, що перше кохання пережила в шкільні роки. Хлопця, який їй тоді сподобався – звали Володимир Кравець. Він почуттів красуні до своєї персони не оцінив. І… зрадив Фреймут із її однокласницею.

Пройшли роки, але ця особиста драма назавжди закарбувалась в памʼяті ведучої. Історію нещасливого дитячого кохання вона перетворила на жарт, який часто використовувала в ранкових ефірах.

Фреймут зізнавалась, що давно вже помстилась зраднику, користуючись своїми можливостями, як журналістки. В ефірах та інтервʼю вона постійно згадувала родинні історії Володимира, який не оцінив її кохання.

Яку роль в житті Фреймут зіграв Ніл Мітчелл?

Іноземець Ніл Мітчелл став першим важливим чоловіком в житті Ольги Фреймут. Британець був старшим за неї на 20 років. Він підкорив серце юної студентки Фреймут своїми елегантними залицяннями. Невдовзі після знайомства вони стали парою і стали жити разом. Потім Ольга завагітніла і народила первістка – доньку Злату.

Ольга Фреймут з донькою Златою Мітчелл
Ольга Фреймут з донькою Златою Мітчелл

Однак родинне щастя тривало недовго. Фреймут зрозуміла, що в її обранця — зовсім інший менталітет. Жити разом стало важко і телеведуча вирішила повернутись з Великобританії додому, в Україну. Сталось це ще до того, як народилась Злата.

Згодом Ольга Фреймут зізнавалась, що жодного разу не пошкодувала про своє рішення. Ба більше, для батька своєї першої доньки вона вигадала особливий статус і стала називати його чоловіком свого рагульства.

Ведуча розповідала, що Ніл Мітчелл був страшенно ревнивим та агресивним. Врешті решт він став їй нецікавим. Жінка зрозуміла, що її дитині такий батько точно не потрібен. Але в той же час вона вдячна Нілу за те, що подарував їй таку чудову донечку. Також Фреймут розповіла, що Злата наразі з рідним батьком не спілкується.

Церковний шлюб Ольги Фреймут

Після повернення до України в телеведучої закрутилися стосунки із продюсером “5 каналу” Олександром Ракоїдом. На той момент Фреймут була вагітна від Мітчелла, але новому залицяльнику це не завадило зробити їй пропозицію руки та серця. Ольга її прийняла та побралася з Ракоїдом церковним шлюбом. Офіційного одруження в них не було.

Згодом Фреймут зізнавалась, що ніякого кохання між ними не було. Лише дружба. Але на ній, як відомо – ніяких довготривалих стосунків не побудуєш. Родинне життя Фреймут і Ракоїда завершилося через 3 роки.

Службовий роман та міцна родина

Знайомство Ольги Фреймут із нинішнім чоловіком Володимиром Локотком відбулось під час її роботи на “Новому каналі”. Він працював там гендиректором та продюсером.

Парі від самого початку приписували службовий роман. Але Ольга Фреймут ці чутки спростовувала і наполягала на тому, що між нею та Локотко – лише дружні стосунки.

Втім, згодом вона розібралася в своїх почуттях і змогла розпізнати справжнє кохання. Зараз Володимир Локотко та Ольга Фреймут – чоловік та дружина. В 2016 році ведуча народила коханому сина Валерія. Через рік подружжя стали батьками для дівчинки Євдокії. Офіційно вони зареєстрували свої відносини вже після народження доньки.

Зараз через повномасштабне вторгнення подружжя живе окремо. Ольга Фреймут з дітьми виїхала до Великої Британії. Володимир Локотко залишився в Україні.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.