“Пишні та довгі локони”: Андрій Данилко показав себе у молоді роки та нарвався на купу компліментів (ФОТО)

Шоумен і автор-виконавець пісень Андрій Данилко показав себе молодим. Подивіться, як виглядав той, хто створив колоритний образ Вєрки Сердючки. У свої 50 він все такий же, як і багато років тому.

Популярний український артист Андрій Данилко не часто бавить своїх прихильників своїми справжніми світлинами. Фанати звикли бачити його в образі шумної та веселої Вєрки Сердючки, яка разом із мамою мандрує Україною та світом, щоб подарувати людям гарний настрій, посмішку і позитивні емоції.

Справжній Андрій Данилко майже завжди ховає себе за маскою на сцені. Після пандемії коронавірусу артист і в реальному житті став все частіше ходити в захисній масці.
Тож, коли Андрій Михайлович ділиться із прихильниками світлинами себе, справжнього у соціальних мережах – це стає святковою подією для них.

Андрій Данилко показав себе в молодості
Андрій Данилко показав себе в молодості

Серед останніх фото на сторінці Вєрки Сердючки – невідомий юнак з пишною шевелюрою, довгими локонами та чубчиком. Він настільки схожий на самого Андрія Михайловича, що здалеку можна було б подумати, що то – його син або молодший брат. Та насправді на чорно-білій світлині зображений… сам артист.

Фото юного Андрія Данилка було зроблене багато років тому, а його публікація стала справжнім сюрпризом для прихильників співака. На ньому виконавець веселих пісень постав саме таким, яким він є насправді. Трохи сумний погляд, відсутність посмішки і стриманість, що завжди була притаманна цьому неймовірно талановитому артисту.

Андрій Данилко не сказав, скільки саме років йому на цій світлині. Натомість, співак запропонував своїм фанатам вгадати, до якого року належить фото.

Користувачі соціальних мереж за декілька годин після публікації світлини залишили сотні компліментів та хвалебних коментарів під дописом Андрія Михайловича Данилка.

Відзначилась тут і співачка Оля Полякова, назвавши колегу по сцені:

Моя цюця!

Інша користувачка зазначила, що Андрій Данилко за роки життя майже не змінився. І подякувала йому за творчість та пісні.

Ще одна дописувачка зауважила, що фото зроблене в той час, коли артист був учасником гурту “Компот” та смішив всіх навколо своїми гуморесками.

Талановитий артист. Завжди 18 – написала наступна підписниця.

І з нею важко не погодитись. Андрій Данилко, якому вже виповнилось 50 років – майже не змінився. Він — все той же меланхолічний та скромний хлопець, який любить ховатись за масками.

Нові статті

Схожі статті

Надіслав смачний комплімент: 50-річний Андрій Данилко відреагував на кліп колеги Олександри Заріцької

Український артист Андрій Данилко неочікувано відреагував на кліп колеги Олександри Заріцької. Який відгук залишив "батько" Вєрки Сердючки? Усі подробиці читайте в матеріалі від "Одного Факту".

Зірковий перукар Кароль і Нікітюк здійснив камінг-аут: 21-річний Михайло Прус вперше розповів про особисте

Михайло Прус – 21-річний зірковий стиліст, який роить зачіски багатьом відомим українкам. Днями хлопець здійснив камінг-аут та розповів усю правду про особисте життя.

Кава – це ягода та ще 9 цікавих фактів про запашний напій, який так любив композитор Людвиг ван Бетховен

Кава — популярний і запашний напій, який користується попитом у всьому світі. "Один Факт" зібрав для вас 10 цікавих фактів про каву, з якої починається ранок в багатьох українських родинах.

“Мій краш”: Маша Єфросиніна здивувала зізнанням на концерті Клавдії Петрівни – він молодший на 12 років

Українська ведуча Марія Єфросиніна завітала на дебютний концерт співачки Klavdia Petrivna до київського Палацу спорту. Жінка прийшла туди разом із сином та здивувала публіку відвертим зізнанням.