Як виглядає 8-річний син Ольги Фреймут: старша донька ведучої Злата Мітчелл показала брата за трапезою

Старша донька ведучої Ольги Фреймут Злата Мітчелл показала, як виглядає її молодший брат. Валерію Локотко 8 років і він добре ладнає зі зведеною сестрою. Днями вони весело провели час разом.

18-річна донька української ведучої Ольги Фреймут, Злата Мітчелл – у соцмережах показала, як виглядає її молодший брат, Валерій Локотко. Хлопчику вже виповнилось 8 років.

Нещодавно він разом із зірковою мамою та найстаршою сестрою відвідав ресторан і… поласував там пастою. Більше деталей та фото читайте далі.

Син Ольги Фреймут, Валерій Локотко
Син Ольги Фреймут, Валерій Локотко

Старша сестра Валерія Локотко, Злата Мітчелл – нещодавно закінчила школу і приїхала до родини на літні канікули. Мама дівчини разом із її молодшим братом та сестрою живуть в Лондоні. Заради теплої родинної зустрічі вона прилетіла із Америки до Великої Британії.

У фотоблозі Instagram Злата оприлюднила цілу низку фото з відпочинку. На них добре помітно, як щаслива родина провела вільний час разом. Зокрема, на світлинах Мітчелл позує поряд із зірковою мамою та подругою у магазині парфумів. Донька та мама обрали для світського рауту майже однакові сукні. Довге вбрання з мереживним декольте чудово доповнило повсякденний образ і Злати, і її відомої мами.

Фото з Лондону – саме такий лаконічний підпис залишила Злата Мітчелл під добіркою родинних світлин.

Поряд із Златою вільний час проводили і її молодший брат, Валерій Локотко та 7-річна сестра Євдокія. Зокрема, на одній зі світлин можна побачити, як 8-річний хлопець насолоджується трапезою за столом в ресторані.

Злата Мітчелл з мамою та сестрою
Злата Мітчелл з мамою та сестрою

Користувачі соціальних мереж файно оцінили світлини Злати Мітчелл. Дівчина отримала чимало компліментів. Багато хто відзначив неймовірну схожість 18-річної доньки із мамою.

Неймовірно, ви з мамою, як сестри – написала одна з користувачок.

Раніше Злата Мітчелл розповідала про те, що приїздить до Європи кожен рік, після завершення шкільного навчання.

Деякий час після приїзду вона приділяє спілкуванню з рідними та близькими людьми: мамою, братом, молодшою сестрою та подругами.

Нові статті

Схожі статті

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.

Космічний камінь пролетів крізь атмосферу: падіння астероїда на Філіппінах вдалось засняти (Фото, Відео)

В середу, 4 вересня, в небі над Філіппінами помітили світ астероїду 2024 RW1. Космічний камінчик стрімголов пролетів крізь атмосферу, осяявши Землю яскравим світлом. Момент потрапив на відео.