Раптово зникла і не повернулась: що стало з Надією Мейхер, яка колись була найгарячішою жінкою України

Надія Мейхер здобула шалену славу та успішно розвивала свою кар'єру, однак неочікувано зникла з медіапростору, не пояснивши нічого - що сталося?

Надія Мейхер розпочала свою кар’єру у гурті “ВІА Гра”, сьогодні мало відома у медійному просторі і позбавлена контакту зі своїми шанувальниками. Її відсутність стала помітною, водночас її чоловік продовжує активно розвивати свою кар’єру в росії.

Надія Мейхер розповіла, куди зникла та чим займається зараз
Надія Мейхер розповіла, куди зникла та чим займається зараз

У 2014 році, після початку російсько-української війни, Надія Мейхер висловила позицію про братність між росіянами і українцями, сподіваючись на мирне вирішення конфлікту і акцентуючи на своїй підтримці миру.

Проте 24 лютого 2022 року Надія Мейхер раптово змінила свою позицію. У перші дні повномасштабного вторгнення, співачка опублікувала відео, в якому вона висловила вдячність ЗСУ за їхній захист і закликала українців залишатися міцними. Вона висловила своє звернення українською мовою.

Надія Мейхер розповіла, куди зникла та чим займається зараз
Надія Мейхер розповіла, куди зникла та чим займається зараз

Вона активно продовжувала висвітлювати ситуацію, закликаючи до надання допомоги постраждалим. Літом Надія Мейхер визнала, що вторгнення радикально змінило життя всіх, хто опинився в цій ситуації.

Проте наразі Надія Мейхер утримується від публічних заяв щодо конфлікту в Україні. Її чоловік, Михайло Уржумцев, відомий російський бізнесмен і генеральний директор компанії Melon Fashion Group у Санкт-Петербурзі, разом з нею утримується від коментарів на цю тему. Пара, яка одружилася у 2014 році і виховує двох дітей, обмежує свою присутність в медіа, уникаючи втручання у політичні дискусії та публічні заяви.

Надія Мейхер розповіла, куди зникла та чим займається зараз
Надія Мейхер розповіла, куди зникла та чим займається зараз

Михайло Уржумцев раніше висловлював оптимізм стосовно бізнесу компанії попри складнощі, зазначаючи успішне зростання виторгу та відкриття понад 130 нових торгових точок у 2022 році. Незважаючи на турбулентний політичний клімат, він виражав сподівання, що бізнес зможе витримати тиск санкцій, не докладаючи зусиль для визнання конфлікту в Україні, вважаючи його лише “складною ситуацією”.

Надія Мейхер також здобула популярність завдяки своїм колекціям одягу, залишає своїх шанувальників з запитаннями щодо свого поточного місцезнаходження та ставлення до подій в Україні. Незважаючи на активну роботу над новими моделями та збереження свого профілю в соціальних мережах, її офіційна сторінка залишається неактивною.

Надія Мейхер розповіла, куди зникла та чим займається зараз
Надія Мейхер розповіла, куди зникла та чим займається зараз

Згідно із відомостями, що надійшли від блогера Богдана Беспалова, Надія можливо перебуває за кордоном, найімовірніше у Німеччині, що спричинилося до спекуляцій серед фанатів та користувачів соцмереж. Зокрема, її можливе знаходження поряд із іншим українським артистом, Олегом Винником, також викликає певний інтерес.

Надія ретельно оберігає своє місцезнаходження та уникла коментарів стосовно політичних подій в Україні. Ця поведінка викликає сумніви серед її прихильників і призводить до численних догадок про можливі мотиви її мовчання.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.