“Сильний альфа-самець”: 45-річна Оля Полякова пригадала ревнощі чоловіка бізнесмена Вадима Буряковського

Вже понад 20 років разом, але проблеми у парі все одно існують: що відомо про шлюб Олі Полякової з чоловіком бізнесменом? Подробиці особистого життя.

Оля Полякова вже понад 20 років перебуває в шлюбі з Вадимом Буряковським, тож вирішила пригадати деякі деталі святкування. Вона зазначила, що спочатку їхні стосунки були складними, але її обранець виявився надійним і рішучим чоловіком, який швидко закінчив свій шлюб з іншою жінкою і зробив їй пропозицію. Згодом у них народилися дві доньки – Марія і Аліса.

Співачка поділилася з підписниками подробицями їхнього розкішного весілля. Вона пригадала, як вдалося втілити свої мрії в реальність: Едемський сад, символіка з Богом, Люцифером і ангелами, а також торт у формі яблука та дерева-спокусника на кожному столі, прикрашені квітами.

Оля Полякова пригадала ревнощі свого чоловіка бізнесмена
Оля Полякова пригадала ревнощі свого чоловіка бізнесмена

Оля зізналася, що однією з невеликих причин для смутку була відсутність фати, але вона мала неймовірну персикову сукню від російського дизайнера Юдашкіна, яка вартувала чимало грошей. Вона закінчила свої спогади з висловом щастя, що в її житті було таке незабутнє свято, що завжди залишиться у її пам’яті.

Оля, відмовляючись влаштовувати повторні весілля на ювілеї та інші річні дати, підкреслює, що її оригінальне торжество було настільки вишуканим і веселим, що важко буде знайти йому гідного наступника. Вона згадує, що гості розходилися вже наступного ранку після початку о п’ятій вечора і зізнається, що важко уявити собі подібну неперевершену атмосферу вдруге.

Оля Полякова пригадала ревнощі свого чоловіка бізнесмена
Оля Полякова пригадала ревнощі свого чоловіка бізнесмена

Оля також розповіла про ревнощі в сім’ї, уточнюючи, що її чоловік Вадим абсолютно не ревнивий. Вона підкреслює, що Вадим є дуже сильним чоловіком з впевненим в собі ставленням до життя, який досяг багатьох успіхів. Оля з жартом додає, що єдине, до чого він може зараз ревнувати, це її смартфон.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.