“Забрала роботу чоловіка”: Катерина Осадча після скандалів Юрія Горбунова з ведучої пішла в продюсери

Світська левиця Катерина Осадча поділилась неочікуваною новиною. Вона змінила професію і пішла працювати в ту ж сферу, що і її законний чоловік, Юрій Горбунов. Ким стала колекціонерка капелюшків?

Катя Осадча відома в суспільстві як телеведуча, журналістка і модель. Колись вона була головним обличчям розважальної програми “Світське життя” на каналі “1+1”. Тепер же заявила про те, що хоче вперше спробувати себе в ролі продюсера художнього кіно.

Раніше на цій ниві працював чоловік Осадчої, Юрій Горбунов. Та нещодавно ведуча повідомила про те, що спільно із командою Film.ua фундація Катерини Осадчої створить серіал-антологію. Його робоча назва: “Зниклі”.

Вже відомо, що новий проєкт та дебютна картина Катерини Осадчої буде складатись із шести короткометражних фільмів. В основі сюжету кожної стрічки будуть лежати історії зниклих цивільних осіб після початку повномасштабного вторгнення росії до України.

Епізоди фільму, продюсером якого стала Катерина Осадча — абсолютно різні за своїм жанром. Над кожним з них працюватимуть різні режисери: Наталія Ворожбит, Олексій Тараненко, Христина Тинькевич, Євген Тунік та дебютант Іван Уривський.

Зйомки нового серіалу-антології розпочнуться наступного року. Катерина Осадча розповіла, що для неї, як для продюсерки – дуже важливим є те, аби про особисті трагедії зниклих дітей та дорослих, скалічених війною в Україні – дізнались далеко за межами країни.

Один з головних посилів цього фільму – це те, що кожна війна перетворює людські життя на статистичні цифри. В ньому будуть розкриті трагічні історії звичайних українців, долі яких було скалічено після початку росією вторгнення.

Катерина Осадча також зазначила, що кожен з режисерів, що працюватиме над фільмом – володіє власним мистецьким голосом та унікальним баченням кожної реальної історії.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.