Дивився на неї з глядацької зали: чому 43-річний Потап прийшов на червону доріжку без Насті Каменських

Нещодавно Потап випустив трек "пробач", в якому просив вибачення у всіх, зокрема й в дружини Насті Каменських, але на червоній доріжці в Юрмалі, репер з'явився без неї - що сталося?

28 липня український продюсер і співак Потап поділився фотографією в своєму Instagram, на якій був зображений момент з міжнародного пісенного фестивалю, організованого латвійською співачкою Лаймою Вайкуле. У своєму пості Потап висловив подяку Вайкуле і місту Юрмала за теплий прийом і високий рівень музичного заходу.

Він також підкреслив значення підтримки, яку Латвія надала Україні, і висловив своє задоволення від продуктивного спілкування з професіоналами з різних куточків світу. Потап відвідав фестиваль самостійно.

Потап розповів, чому вийшов на червону доріжку без Насті Каменських. Фото з Instagram @realpotap
Потап розповів, чому вийшов на червону доріжку без Насті Каменських. Фото з Instagram @realpotap

Також Настя Каменських опублікувала фото з її виступу на червоній доріжці традиційного Laima Festival у Юрмалі. Цей фестиваль став важливою подією для співачки, і її участь у ньому принесла значущий момент. Каменських скористалася сценою фестивалю, щоб ще раз нагадати світові про те, що повномасштабне вторгнення в Україні продовжується, проте українці залишаються стійкими і не планують здаватися.

Потап розповів, чому вийшов на червону доріжку без Насті Каменських. Фото з Instagram @kameskux
Потап розповів, чому вийшов на червону доріжку без Насті Каменських. Фото з Instagram @kamenskux

Співачка акцентувала, що українці стоять на боці світла і справедливості. Вона висловила свою вдячність Латвії за теплий прийом, захоплюючі овації та можливість, яку фестиваль надав для багатьох українців знайти прихисток. Каменських також подякувала організаторам заходу за запрошення і підтримку, відзначивши їхню відвагу у відкритому відстоюванні української позиції.

Потап розповів, чому вийшов на червону доріжку без Насті Каменських. Фото з Instagram @kamenskux
Потап розповів, чому вийшов на червону доріжку без Насті Каменських. Фото з Instagram @kamenskux

Настя підкреслила, що музика є універсальною мовою, яка відображає глибокі людські почуття, і в цей день європейська публіка разом з українською аудиторією змогли висловити свої емоції через музичний виступ. Під час виступу Каменських, її чоловік Потап був присутній у залі, вони не з’являлися разом на сцені.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?