Прожили у шлюбі понад 20 років: Віктор Павлік показав колишню дружину та розповів, чому вони розлучились

Лариса Созаєва попри усі переживання, все ж змогла поїхати до заходу України та познайомилась із майбутнім чоловіком Віктором Павліком. Що стало причиною їх розлучення та як виглядає жінка зараз?

Відоме українське подружжя, Віктор Павлік та Лариса Созаєва, прожили у шлюбі понад 20 років, але що стало причиною їх розлучення та чому пара не змогла вберегти свої стосунки?

Як познайомились Віктор Павлік та Лариса Созаєва?

Свою майбутню дружину чоловік вперше зустрів на роботі, адже Лариса приїхала до Тернополя та знайшла себе у філармонії, де працював чоловік. Але стосунки вони навіть не розглядали, тому що в чоловіка була дружина. Віктор розповідав, що він розмовляв виключно українською, чим підштовхнув Ларису теж перейти на державну мову, це дуже сподобалось співаку і пізніше він почав її помічати.

Віктор Павлік показав колишню дружину та розповів, чому вони розлучились
Віктор Павлік показав колишню дружину та розповів, чому вони розлучились

Як виявилось, жінка не думала про відносини із Віктором Павліком, вона була для нього занадто спокійна, а він зовсім навпаки, був дуже енергійним та емоційним. За словами Лариси таку веселу людину вона зустріла вперше у своєму житті.

Невдовзі Віктор запросив жінку до ресторану, але вона відмовила, адже не бачила їх майбутнього разом. Чоловік зрозумів, що жінка просто так йому не піддасться, тому повторно запросив її пізніше, вже із друзями. Як виявилось ніхто не зміг прийти й цей вечір вони розділили удвох. Лариса відверто зізналась, що любові вона до чоловіка не відчуває, і тоді на деякий час Віктор припинив намагатись збудувати стосунки.

Віктор Павлік показав колишню дружину та розповів, чому вони розлучились
Віктор Павлік показав колишню дружину та розповів, чому вони розлучились

Вже за пів року, чоловік прийшов і повідомив, що розлучився і тепер вони можуть бути разом, але Лариса відмовила і поїхала до Туреччини, де підписала контракт на робочу поїздку. Віктор Павлік не здався, та залишив свою музичну кар’єру і поїхав за Ларисою у Туреччину. Тоді вона зрозуміла наскільки чоловік в неї закоханий та відповіла йому взаємністю і в неї зʼявились відчуття до нього, адже вона побачила на що здатен Віктор заради неї. Невдовзі пара одружилася.

Чому подружжя розлучилось?

Вже 2008 р. Віктор Павлік та Лариса розлучилися, але через 4 роки побралися вдруге. Вони мали багато конфліктів один між одним, але кохання завжди закривало їм очі й вони пробачали один одного. Але це тривало не надто довго, адже у 2016 р. вони остаточно розірвали свій шлюб, адже у жінки були підозри щодо вірності чоловіка та між ними було багато конфліктів. У екс-подружжя народився син Павло. На жаль, хлопця не стало на 22 році його життя. Він дуже довго та плідно боровся із раком, але хвороба перемогла.

Віктор Павлік показав колишню дружину та розповів, чому вони розлучились
Віктор Павлік показав колишню дружину та розповів, чому вони розлучились

У чоловіка та жінки у житті було багато перешкод, але й були хороші моменти. Віктор Павлік вкотре одружився, а жінка намагається жити спокійним життям.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?