“Бог любить трійцю”: Лілія Ребрик, Остапчук, Монатік – завагітніли третім малюком в 2024 році

Дмитро Монатік, Володимир Остапчук та Лілія Ребрик є щасливими батьками - хтось з них очікує на третю дитину, а хтось вже має. Що відомо про особисте життя зірок?

У 2024 році кілька українських зірок стали радісними батьками втретє, а хтось лише очікує на появу дитини. Серед них – популярні особистості, які вже давно завоювали серця своїх шанувальників. Володимир Остапчук і Монатік –  оголосили про очікування третьої дитини, а Лілія Ребрик нещодавно народила.

Лілія Ребрик та Андрій Дикий

15 березня знаменита українська телеведуча Лілія Ребрик відзначила особливу подію в своєму житті — вона втретє стала матір’ю. Зірка телевізійних екранів привітала свою новонароджену доньку у всіх соціальних мережах, яку батьки назвали Аделіною.

Лілія Ребрик розповіла про свою третю вагітність
Лілія Ребрик розповіла про свою третю вагітність

Протягом усього процесу пологів поруч з Лілією перебував її чоловік Андрій Дикий, який є відомим хореографом. Після появи дитини на світ, подружжя одразу поділилося знімком з пологового будинку, на якому можна було побачити лише їхні руки, які тримають новонароджену дитину. Відомо, що у Лілії Ребрик вже є дві доньки – Діана та Поліна.

Володимир та Катерина Остапчуки

У липні Володимир Остапчук повідомив радісну новину про те, що він чекає на народження третьої дитини. Цю інформацію шоумен оприлюднив через свій Instagram, опублікувавши романтичні фотографії, на яких зображено, як він проводить час зі своєю дружиною та помітно було округлий животик. На одному з відео Катерина позує в білому обтислому комбінезоні, який підкреслює її вагітність.

Катерина Остапчук розповіла про свою третю вагітність. Фото з Instagram @poka.tya
Катерина Остапчук розповіла про свою третю вагітність. Фото з Instagram @poka.tya

Володимир Остапчук вже є батьком двох дітей від попереднього шлюбу з Оленою Войченко, у яких він виховує доньку Емілію та сина Евана. Для Остапчука це буде третя дитина, тоді як для його дружини Катерини це стане першим досвідом материнства.

Дмитро та Ірина Монатіки

2 серпня артист Дмитро Монатік також поділився чудовою новиною. Він і його дружина, бізнесвумен Ірина Монатік, оголосили про те, що чекають на поповнення в родині. Подружжя вирішило зробити це оригінальним способом, опублікувавши креативне фото.

Ірина Монатік розповіла про свою третю вагітність. Фото з Instagram @monatik_official
Ірина Монатік розповіла про свою третю вагітність. Фото з Instagram @monatik_official

На зображеннях Дмитро і його дружина позують разом, тримаючи в руках газети з написом, який сповіщає про те, що у них незабаром з’явиться малюк. Цікаво, що на фото у Ірини можна помітити вже досить помітний округлий животик, що додає особливого шарму цій важливій події.

Ірина та Дмитро вже виховують двох синів – Данила і Платона, і ця новина безсумнівно стане ще однією важливою главою в їхній родинній історії.

Нові статті

Схожі статті

Ірма Вітовська, Ахтем Сеітаблаєв та інші: відатні кінодіячі України отримали президентську нагороду

Відомі українські кінодіячі напередодні Дня українського кіно отримали особисті відзнаки від Президента України. Всього нагороди отримали 11 кінодіячів. Відповідний указ був підписаний 13 вересня.

Ефектна фотосесія посеред інопланетного пейзажу: Ольга Мартиновська з “МастерШефа” знайшла трактор На Марсі

Суддя з "МастерШефу" Ольга Мартиновська показала нові фотографії зі свого відпочинку. Цього разу вона майнула подалі від Чорного моря і опинилась… посеред марсіанських пейзажів.

“Ми переїхали”: 30-річна дружина Віктора Павліка вперше провела екскурсію новою квартирою (ФОТО)

Нарешті здійснилась мрія бізнесвумен Катерини Репяхової та вона разом із Віктором Павлік і Михасиком переїхали до нової квартири - як вона виглядає?

Згадайте смак дитинства: як приготувати пухкий манник лише з 1 склянки сметани – швидко та дешево

Манник вийде нереально смачним, навіть якщо ви зовсім не вмієте готувати - рецепт пухкої та ніжної випічки лише з однієї склянки сметани. Покроково.