Спочатку панянка ділила ліжко з одруженими чоловіками, потім їх шантажувала: хто перепинив увесь цей жах

Повія вирішила заробляти на клієнтах додатково і приступила до шантажу. Вимагала гроші за те, що не сповістить рідні чоловіка про його витівки.

25-річна шотландська повія взяла моду переслідувати чоловіків, які мали необережність розважитися з нею у ліжку. Якщо не сплачуватимуть їй данину, попереджала, що розповість про все дружинам.

Лорен Гант заходила в мережу зі свого профілю й засипала бідолах, ласих до плотських утіх, повідомленнями. Тож чоловікам доводилося розплачуватися з нахабною повією регулярно, аби тільки відчепилася.

За задоволення слід платити, вирішила дівчина, й вимагала гроші з клієнтів

Та панянка увійшла у смак і не збиралася заспокоюватися. Якщо хтось із чоловіків намагався сплигнути з голки шантажу і блокував акаунт вимагачки в мережі, дівчина тут же створювала новий профіль і продовжувала шантаж.

Один із клієнтів Лорен віддав їй 850 доларів, які мав, після чого заблокував її на своїй сторінці. Але дівчина створила два нових облікових записи і стала діставати бідолаху вдвічі частіше, намагаючись “дати урок”.

Молодик вирішив не зважати на приставання. Тоді Гант зайшла на сторінку його тата й попрохала передати, аби той передав сину, щоб поговорив із нею. Натомість чоловік звернувся до поліції зі скаргою на шантажистку. Допоки тривав допит, повія встигла півтора десятка разів зателефонувати колишньому клієнту.

Дівчина по 15 разів телефонувала клієнтам, погрожуючи розповісти про все дружинам

Врешті секс-працівниця постала перед судом за свої нахабні витівки. Дівчину зобов’язали повернути клієнтам всі відібрані шантажем кошти. До того ж тепер Лорен має протягом року перебувати під нічним домашнім арештом.

Після 19 години і до 7 ранку їй не дозволяється виходити з дому. Отже обслуговувати клієнтів у панянки більше не вийде. Три роки за Грант наглядатиме соціальна служба. Тепер чоловіки можуть зітхнути з полегшенням – ніхто більше не вимагатиме з них додаткових коштів за перелюбство.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?