Будні нащадка королівського престолу принца Луї: мамин тортик, братова сорочка, батькова матроска

Принц Луї, навряд чи колись стане королем Британії, адже є четвертим у черзі на престол після тата, брата й сестри. Та 5-річний малий поки не переймається подібною обставиною.

Принц Луї, навряд чи колись стане королем Британії, адже є четвертим у черзі на престол після тата, брата й сестри. Та 5-річний малий поки не переймається подібною обставиною.

Життя принца Луї доволі безхмарне. Він користується всіма привілеями королівської родини – живе в розкоші, але при цьому не є відповідальним за королівські справи. Не життя, а справжня мрія.

Принци Луї та Джордж в одній і тій же сорочці

Минулого року родина хлопчика перебралася до котеджу Аделаїда. Всі троє – Джордж, Шарлотта і Луї – відвідують приватну школу. Ходять до навчального закладу 6 днів на тиждень. У суботу переважно розважаються – грають у шахи, займаються дайвінгом, грають у гольф чи доглядають за бджолами. А ще створюють подкасти чи складають пісні.

Хлоп’я вбирають у відомі бренди на кшталт Amaia, Lallie London чи Trotters. Та до довгих штанів Луї поки не доріс. Переважно носить шортики. Попри королівську кров, подекуди малий доношує речі за братом, як це робиться у менш заможних родинах. Матуся Кейт Міддлтон виявилася дбайливою господинею і не поспішає викидати добротні речі.

Цю матроску, що на Луї, в 1985 році надівав його тато

Ще за життя прабабусі Єлизавети Луї можна побачити поряд на світлині в сорочечці від Amaia. Саме в цьому вбранні Джордж відзначав своє 4-річчя. А матросочка, яка була на малюку під час параду Trooping the Colour, взагалі належить татусю Вільяму.

Родина мешкає в ошатному палаці, та на літо все одно переїжджає на віллу. Цьогоріч винайняли житло на острові Мюстік. Воно обходиться батькам у 35 тисяч доларів щотижня.

Коли Луї відзначав 5-річний ювілей, матуся Кейт влаштувала грандіозне свято, прикрасивши простір довкола чималою кількістю повітряних кульок. Були запрошені однокласники іменинника. А святковий торт для сина Міддлтон спекла самотужки.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?