Будні нащадка королівського престолу принца Луї: мамин тортик, братова сорочка, батькова матроска

Принц Луї, навряд чи колись стане королем Британії, адже є четвертим у черзі на престол після тата, брата й сестри. Та 5-річний малий поки не переймається подібною обставиною.

Принц Луї, навряд чи колись стане королем Британії, адже є четвертим у черзі на престол після тата, брата й сестри. Та 5-річний малий поки не переймається подібною обставиною.

Життя принца Луї доволі безхмарне. Він користується всіма привілеями королівської родини – живе в розкоші, але при цьому не є відповідальним за королівські справи. Не життя, а справжня мрія.

Принци Луї та Джордж в одній і тій же сорочці

Минулого року родина хлопчика перебралася до котеджу Аделаїда. Всі троє – Джордж, Шарлотта і Луї – відвідують приватну школу. Ходять до навчального закладу 6 днів на тиждень. У суботу переважно розважаються – грають у шахи, займаються дайвінгом, грають у гольф чи доглядають за бджолами. А ще створюють подкасти чи складають пісні.

Хлоп’я вбирають у відомі бренди на кшталт Amaia, Lallie London чи Trotters. Та до довгих штанів Луї поки не доріс. Переважно носить шортики. Попри королівську кров, подекуди малий доношує речі за братом, як це робиться у менш заможних родинах. Матуся Кейт Міддлтон виявилася дбайливою господинею і не поспішає викидати добротні речі.

Цю матроску, що на Луї, в 1985 році надівав його тато

Ще за життя прабабусі Єлизавети Луї можна побачити поряд на світлині в сорочечці від Amaia. Саме в цьому вбранні Джордж відзначав своє 4-річчя. А матросочка, яка була на малюку під час параду Trooping the Colour, взагалі належить татусю Вільяму.

Родина мешкає в ошатному палаці, та на літо все одно переїжджає на віллу. Цьогоріч винайняли житло на острові Мюстік. Воно обходиться батькам у 35 тисяч доларів щотижня.

Коли Луї відзначав 5-річний ювілей, матуся Кейт влаштувала грандіозне свято, прикрасивши простір довкола чималою кількістю повітряних кульок. Були запрошені однокласники іменинника. А святковий торт для сина Міддлтон спекла самотужки.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.