Старий трек Адріано Челентано став вірусним у Тік-Тоці: користувачі зняли понад 30 тисяч роликів на пісню

Коротенькі відео у соцмережі Tik-Tok, зроблені під ремікс популярної пісні від Адріано Челентано та Міна Мадзіні, стають дедалі популярнішими. Шанувальники створюють під цей трек багато роликів

Декілька днів тому у соціальній мережі Tik-Tok завірусилася стара пісня італійського співака Адріано Челентано “A Un Passo Da Te”, яку він виконує разом із Міні Мадзіні. Цікаво, що ця композиція була опублікована ще у 2017 році та оспівує романтичне кохання.

Пісня Адріано Челентано стала популярною в Тік-Тоці
Пісня Адріано Челентано A Un Passo Da Te стала популярною в Тік-Тоці

Цікавість аудиторії Tik-Tok значно підвищилася після того, як чотири тижні тому Kalys зробив ремікс на цю відому пісню. Музична композиція дуже швидко набула популярності і станом на 29 жовтня тіктокери використали її для запису своїх відео більш ніж 30 тисяч разів. Серед них є і звичайні життєві відео, і атмосферні космічні ролики, і навіть виконання цього треку в караоке під кольорову музику. Дуже багато відеороликів під це відео знято в автомобілях. Зазвичай вони доповнені філософським текстовим супроводженням.

Відео для Тік-Ток з композицією у виконанні Челентано знімають молоді дівчата, супроводжуючи її запальними танцями. Популярна ця мелодія і у хлопців, що служать в ЗСУ. Хтось робить відео під Адріано Челентано з гітарою, дехто — на танцювальному майданчику у яскравому костюмі, а є й такі, хто в якості супроводження до романтичної пісні обирає природні пейзажі — море, поле або ж дощ у лісі.

В мережі спостерігається потік захопливих коментарів щодо цієї пісні:

— Ніколи не набридає ця пісня;

— А є ті, хто знає цю пісню лише через тренд;

— Скільки разів я її співала.

Та багато-багато інших. До речі, назва композиції у перекладі з італійської означає “За крок до тебе”. Історія, про яку в ній співається — про справжні почуття та кохання чоловіка до прекрасної жінки.

А ви вже чули трек Адріано Челентано, що задає тренди у Тік-Ток? Ось він – слухайте, насолоджуйтесь та залишайте свої коментарі.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?