Репетиція Хелловіну пройшла минулої суботи у Києві. Справжньою зіркою став сміттєвий бак: поїхав на шабаш

У суботу, 28 жовтня, в Києві вирувала негода. Штормовий вітерець вчинив у столиці справжній деревопад, вронив великі банери та змусив покататися дворами… сміттєвий бак

Субота видалася вкрай неспокійною для мешканців столиці. До них у гості завітав штормовий вітер, який валив на землю дерева та величезні металеві банери. У різних районах столиці фіксувалися пошкодження житлових будинків, кіосків, банерів, автомобілів, вікон та металевих заборів. На проїжджу та пішохідну частину міста падали велетенські дерева, перекриваючи шляхи для проїзду громадському та цивільному транспорту. В деяких місцях навіть зривало дахи.

Субота, 28 жовтня в Києві та області видалася вітряною
Субота, 28 жовтня, в Києві та області видалася вітряною

Великий вітер наробив чимало лиха за декілька днів до святкування Хелловіну, а ще — став природнім паливом для сміттєвого бака на колесах. Відео, яке було знято камерою відеоспостереження в одному з дворів Києва, виглядає епічно та трохи кумедно. Посеред жовтого опалого листя, що від сильних поривів вітру кружляє у повітрі, неочікувано з’являється сміттєвий бак. Він на достатньо великій швидкості їде вузенькою доріжкою між житловими будинками, на мить зупиняється посеред двору — ніби уточнюючи свій маршрут і прямує далі. Під час своєї коротенької мандрівки бак вдарявся об іномарки, що були припарковані поряд. Декілька автівок він добряче подряпав, а в одній з них – заблокував дверцята з боку водія, зупинившись прямо перед ними.

Сила природи повалила дерева в столиці
Вітер повалив дерева в столиці 28 жовтня

Прогулянка сміттєвого бака дворами Києва стала руйнівною та спровокувала справедливе обурення автовласників, чиї машини він пошкодив. Виявляється, що в деяких автівках у той час були водії, але нікому й на думку не прийшло вийти та зупинити металевий контейнер.

У суботу 28 жовтня в Києві зафіксували рекорд максимальної швидкості вітру. Згідно зі спостереженнями ЦГО ім. Бориса Срезневського, максимальна швидкість вітру цього дня досягала рекордних 20 м/с, або 72 км/ч. Минулого разу таке ж значення для цього дня спостерігалося лише в 1969 році.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?