Молодик вирішив скласти вступні іспити замість подруги: спочатку викладачі не помітили підстави, але потім…

Чоловік вирішив допомогти жінці скласти вступні іспити до університету. Задля цього переодягнувся в її вбрання і прийшов на екзамен. Викладачі підміни не помітили, але…

До індійського медичного університету, розташованого у місті Фарідкот, на вступні іспити прийшла Парамджиту Каур. Дівчина мріяла стати парамедиком, була вбрана у належний жіночий одяг, мала на руках купу браслетів, на обличчі бінді та нафарбовані губи.

Попервах ніхто особливо не вдивлявся у зовнішність абітурієнтки. Вона вдало склала іспит. Та коли біометричні дані студентки не підтвердилися, тут-то поліція й заворушилася.

Чоловік перевдягнувся в жінку на екзамені

З’ясувалося, що замість Парамджиту до вишу імені Бабі Фаріда приходив чоловік. Ангрез Сінгх зробив усе можливе, щоб стати зовні схожим на жінку. От тільки біометрію змінити йому було несила.

У ході розслідування стало відомо, що зловмисник не лише скористався власними знаннями під час іспиту, але й пред’явив фальшиве посвідчення виборця. А ще сфабрикував карту Aadhar.

Чоловік перевдягнувся в жінку на екзамені

Отже, майстер перевдягань заробив собі доволі довгий строк покарання. А керівництво медичного університету замислилося над покращенням заходів безпеки, які мають на меті унеможливити подібні інциденти надалі.

Звісно, потік набору студентів доволі великий. Виш набирав майже 9 сотень охочих до медичної освіти людей. Задля цього було відкрито 26 центрів, які мали проводити вступні іспити.

Один із них у Фарідкоті здобув нехорошу славу. Будемо сподіватися, що до роздягання абітурієнтів на вступній комісії все ж не дійде. Просто будуть ретельніше перевірятися їхні документи, щоб запобігти випадкам шахрайства.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?