Колись Моніка Левінскі ледь не довела Біла Клінтона до імпічменту: як склалася доля найвідомішої стажерки

Моніка Левінскі стала відомою на весь світ особою завдяки нетривалому роману з 42-м президентом США Білом Клінтоном. На жаль, для 22-річної дівчини це стало повним крахом надій.

22-річна стажистка Білого дому наприкінці 1998 року ледь не спричинила імпічмент президента. Білу Клінтону на той час було 48 років. Їхній роман розпочався 1995 року. Два роки поспіль голубки таємно зустрічалися в Овальному кабінеті, до якого не мали доступу спецслужби.

Моніка обмовилася про стосунки з першою людиною Америки подрузі Лінді Тріпп. Та записала їхню розмову на диктофон. Невдовзі про адюльтер дізнався весь світ. Попервах президент усі звинувачення у зраді дружині Хіларі відкидає. Та згодом змушений визнати “недоречні стосунки”.

Як нині виглядає Моніка Левінскі

У судовому порядку розглянули всі 12 “близьких” побачень парочки. Ще й синю сукню зі слідами того самого біоматеріалу Клінтона пред’явили. На диво, імпічменту Білу вдалося уникнути. Натомість Моніку буквально затюкали. У дівчини розпочалася депресія.

Левінскі ледь не наклала на себе руки. Згодом вирішила перебратися до Англії. Та й там скандальній особі було дуже складно знайти роботу. Згодом Моніка знайшла в собі сили змиритися з хейтом.

Як нині виглядає Моніка Левінскі

Вона написала книгу, в якій детально описала роман із Клінтоном. Пробувала працювати ведучою на американському ТБ. Мала намір налагодити випуск дизайнерських сумочок, але з цієї витівки нічого не вийшло.

Нині Левінскі опанувала методику лекцій, присвячених подоланню кібербулінгу. Моніка розповідає на власному прикладі, як можна пережити втрату репутації й знайти в собі сили рухатися далі.

Як нині виглядає Моніка Левінскі

Досягнувши 50-річного віку, Моніка з зацькованої особи перетворилася на людину з досвідом, до якої варто дослухатися. Нині Левінскі стала очільницею кампанії Реформації “Ти маєш силу”, що покликана допомагати американцям дізнатися якомога більше про систему виборів 2024.

Нові статті

Схожі статті

Стала другою матірʼю: чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков показав сина, якого вона виховувала, як рідного

Чоловік Руслани Писанки Ігор Ісаков, з яким вона прожила в законному шлюбі 10 років, до самої своєї смерті – має сина від першого шлюбу. Він розповів, як Руслана ставилась до хлопця.

Не холостяк, як думають всі: 50-річний Олексій Суханов розповів, хто є його обраницею і чим вона займається

Ведучий Олексій Суханов був одружений, але розлучився понад 8 років тому, незважаючи на це чоловік вже знайшов нову обраницю - хто вона така та як виглядає?

“Мої діти вдома”: Марічка Падалко не стримала емоцій від зустрічі з молодшою донькою, яку не бачила 1.5 роки

Телеведуча Марічка Падалко поділилась у соцмережах емоціями з приводу повернення додому молодшої доньки Катрусі. Дівчина не була вдома 1.5 роки і за цей час встигла наздогнати зіркову маму у зрості.

Закуска на всі випадки життя: як приготувати кабачки по-корейськи – розлетиться за 10 хвилин з вашого столу

Нереально смачна закуска на будь-яку пору року з простих інгредієнтів - ви будете в захваті: як приготувати кабачки по-корейськи. Покроковий рецепт.