Рейси класу люкс для пухнастиків: в США зʼявилася перша авіакомпанія для собак — вартість квитків та рейси

В США було створено першу авіакомпанію, яка надаϵ послуги з перельоту… собакам. Які послуги пропонуϵ компанія і яка вартість квитків? Відповіді на питання шукайте в матеріалі від "Одного Факту".

В США зʼявилась перша авіакомпанія, яка надаϵпослуги з авіаперельоту… собакам. Організація маϵ назву Bark Air і пропонуϵ пухнастим улюбленцям рейси класу люкс.
Авіакомпанія для пухнастих улюбленців плануϵ здійснювати рейси з Нью-Йорку до Лос-Анджелесу, а також — із Нью-Йорку до Лондону. Перші польоти заплановані вже на травень 2024 року.

Під час рейсу собачки точно не будуть нудьгувати. В них буде можливість гратися з іншими пухнастими пасажирами рейсу або ж проводити вільний час разом зі своїми хазяями. Також авіакомпанія підготувала для пухнастих улюбленців розваги і можливість послухати спокійну музику, яка буде грати в салоні літака.

 

Авіакомпанія Bark Air буде перевозити на літаках собак
Авіакомпанія Bark Air буде перевозити на літаках собак

Песики під час зльоту або посадки будуть отримувати смаколики у вигляді бульйону або звичайної води. Це допоможе тваринкам уникнути неприϵмних відчуттів та тиску у вухах.
Про комфорт собачок та їх господарів подбають консьєржи. В окремій лаундж-зоні перед посадкою на літак можна поспілкуватись із іншими собачками.

Авіарейси від компанії Bark Air підійдуть тваринкам будь-якого розміру. Але пухнастиків із підвищеним рівнем тривоги в салон пускати не будуть.

Авіарейси Bark Air підійдуть тваринкам будь-якого розміру
Авіарейси Bark Air підійдуть тваринкам будь-якого розміру

Наразі кількість польотів для собачок обмежена. Однак вже після перших рейсів компанія Bark Air буде розширювати свої послуги, базуючись на відгуках кліϵнтів.

Вартість одного квиточка для собак буде складати від 6 до 8 тисяч доларів. Господарі пухнастиків зможуть супроводжувати їх безкоштовно.

Відомо, що в подальшому компанія Bark Air плануϵ працювати над вдосконаленням досвіду польотів для собак та їх господарів. Люксові умови всередині салону дозволять домашнім улюбленцям відчувати себе максимально комфортно. Додатковий бонус — наявність поряд господаря, який зможе заспокоїти улюбленця, якщо той буде сильно нервувати.

Нові статті

Схожі статті

Салат із чорносливом виходить набагато смачніший за Олів’є: такий гості уплітатимуть за обидві щоки

У цьому салаті присутні виключно корисні інгредієнти – чорнослив, курка, волоські горіхи, огірок. Суцільні білки. Якщо треба знизити калорійність, замініть майонез на сметану чи йогурт.

Спочатку була картопля: в якому порядку кладуть овочі до борщу, щоб він вийшов смачним і наваристим

Борщ – традиційна страва української кухні. Готують її за різними рецептами, але ϵ певна послідовність додавання овочів, якої варто дотримуватись. Тільки в цьому випадку борщ вийде найсмачнішим.

Птахи до черешні та малини не прилетять: простий лайфхак, який збереже врожай ягід від пернатих ласунчиків

З настанням теплих весняних днів на садових деревах та кущах починають зріти соковиті ягоди малини та черешні. Дізнайтесь, як вберегти ягідний врожай від птахів, які бажають ними поласувати.

Вже не платиновий блонд: стильна Оля Полякова зробила трендове фарбування і прибрала довжину (ФОТО)

Співачка Оля Полякова змінила колір та прибрала довжину волосся перед новими зйомками. Як виглядаϵ артистка зараз, коли платиновий блонд залишився в минулому — дивіться в матеріалі від "Один Факт".