YAKTAK збирає мільйони переглядів на Ютубі: співає сам і в дуеті з Jerry Heil, MamaRika, KOLA та іншими

Ярослав Карпук голосно заявив про себе, у 2019 році, взявши участь в талант-шоу "Голос.Діти", хоча співати почав ще в 4 рочки. Тоді юний артист посів 2-е місце в суперфіналі. Потім було гран-прі в "Чорноморських іграх".

Ярослав Карпук голосно заявив про себе, у 2019 році, взявши участь в талант-шоу “Голос.Діти”, хоча співати почав ще в 4 рочки. Тоді юний артист посів 2-е місце в суперфіналі. Потім було гран-прі в “Чорноморських іграх”.

Писати власні пісні молодик почав 8 років тому. Дуже довго ними мало хто цікавився, але тепер ситуація кардинально змінилася, і кожна зірка мріє про співпрацю з талановитим композитором і виконавцем.

За 4 роки, що минули відтоді, YAKTAK потроху завойовує Ютуб. А допомагають йому в цьому відомі зірки, які радо записують із молодиком дуети. На рахунку в Ярослава вже 5 дуетних композицій, які набрали загалом понад 25 мільйонів переглядів.

Jerry Heil

YAKTAK і раніше був знайомий зі співачкою. Надіслав їй демку. Авторці відомого хіта “Охрана, отмєна” мотив Ярослава припав до душі. Тож вони із Яною записали дует, перебуваючи на відстані. Ліричну композицію “В пустій кімнаті” виклали на Ютуб у травні 2022 року. Відтоді її переглянули 5,5 мільйона меломанів.

MamaRika

Насті Ярослав надіслав відразу дві пісні. Їй припала до душі одна з них. “Лелеки” є символом щастя українців. У наш час, коли всі перебувають у стані постійної тривоги, ця композиція здатна допомогти пережити довгу зиму і дати наснагу на продовження боротьби. За 9 місяців дуетна робота артистів набрала 7,5 млн переглядів.

KOLA

Є у волинянина й спільні музичні роботи з SOBOL, Golubenko. А на початку квітня співак зробив спільну колаборацію з KOLA. “Порічка” вийшла дуже теплою літньою композицією, здатною кожному з нас навіяти думки про мирні безтурботні роки. Всього за 4 місяці саундтрек передивилися 18 мільйонів користувачів мережі.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?