Тіна Кароль показала залаштунки підготовки до виступу: через це проходять всі артисти, але не всі зізнаються

Тіна Кароль завітала на Національний відбір до "Євробачення-2024" у простенькому образі і… без мейку. Як зірка готувалась до цього виступу — читайте в матеріалі від "Одного Факту" і дивіться відео.

Тіна Кароль показала на своїй офіційній сторінці Youtube цікаве відео, в якому вона разом зі своєю музичною командою готується до виступу у Національному відборі на “Євробачення-2024”.

Відео-бекстейдж містить в собі найцікавіші моменти з підготовчого процесу. І це не тільки сама пісня, формування фонограми і перезапис найбільш невдалих моментів. Це й вибір стильного образу до виступу, і зачіски, і макіяжу. У відео Тіна Кароль експериментує із декількома стильними образами. За основу виконавиця взяла темно-сині джинси і синю блузу з довгим рукавом. В якийсь момент Тіна пропонує вкоротити рукав до ліктя, а ще – доповнити простенький образ довгим пальто.

Врешті решт її виступ на Нацвідборі відбувся в темному пальто, тих самих джинсах і блузі. Крім того, за словами самої співачки — гримери вирішили випустити її на сцену без макіяжу зовсім і… стерли все те, що Тіна Кароль малювала на обличчі перед тим, як прибути на відбір.

Тіна Кароль зізналась, що дуже ризикувала і як співачка, і як просто дівчина — виходячи на сцену в простенькому одязі і без макіяжу. В якості зачіски вона обрала стриманий образ із обручем, який був популярний ще в 2000-х роках. Волосся співачки були зібрані шпильками в гулю на затилку.

В рамках Нацвідбору виконавиця заспівала свій новий музичний твір “Троянди”. Вона зазначила, що виступала в такому образі вперше за всю кар’єру. Але саме такою була концепція цього номеру — запропонувати іншу реальність, яка б відповідала емоціям сучасних українців, які в більшості своїх — дуже сумні і занадто меланхолічні.

Подивіться самі, як йшла підготовка до виступу Тіни Кароль у наступному відео.

 

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?