Тіна Кароль навчилась асанам на Youtube і не заплатила за це жодної копійчини: шлях зірки у великий спорт

Тіна Кароль розповіла, що заняття йогою — це спосіб підтримати форму і позбавитись напруги. Надскладні асани співачка вивчала за роликами в Youtube. Деталі спортивних досягнень зірки читайте нижче.

Українська співачка Тіна Кароль займається йогою вже декілька років поспіль. За цей великий проміжок часу зірка встигла освоїти та добре вивчити не тільки простенькі вправи, але й складні асани. Багато разів Тіна Кароль демонструвала у соціальних мережах світлини зі своїх занять.

Тіна Кароль показала свої заняття йогою
Тіна Кароль показала свої заняття йогою

Споглядаючи на те, наскільки неперевершено та професійно українська знаменитість виконує вправи на розтяжку і різноманітні скручування — пересічному шанувальнику може здатися, що співачка займається йогою із професійним тренером. Але Тіна Кароль завжди вміє дивувати — і в творчих досягненнях, і у спорті.

Нещодавно співачка зізналась, що вправи та асани з йоги вона вивчала самостійно. Все, що їй для цього було потрібно — трохи вільного простору, доступ до Інтернету і… безкоштовні уроки з йоги на відеомайданчику Youtube.

Так, Тіна Кароль освоювала йогу самостійно і в домашніх умовах — як звичайна українська дівчина. За декілька років регулярних занять співачці вдалось дійти до 4-го рівня складності і зараз Тіна вже виконує надскладні вправи і асани з розтяжкою.

Тіна Кароль робить вправи з йоги
Тіна Кароль робить вправи з йоги

Зірка української сцени зізнається, що саме йога дозволяє їй скинути напругу після інтенсивних концертів і розтягувати м’язи. Розтяжка, яка є основою йоги — дуже допомагає артистці. Адже голосові зв’язки треба регулярно розтягувати. Саме розтяжка робить зв’язки більш пластичними і дарує Кароль фізичну свободу. Адже після кожного концерту вона має крепатуру та болі в м’язах.

Тіна Кароль освоїла вправи з йоги по безкоштовним урокам з Youtube
Тіна Кароль освоїла вправи з йоги по безкоштовним урокам з Youtube

Тіна Кароль зізналась, що вправи з йоги вона почала вивчати самостійно, за безплатними уроками на Youtube. Завдяки цим заняттям їй вдалося дійти аж до 4-го рівня складності.
Йога, за словами Тіни Кароль — стала для неї професійним поштовхом. Адже для неї дуже важливо, щоб тіло на сцені не хворіло та не боліло. Виконання асан дозволяє підтримувати себе в тонусі. Кароль наголосила на тому, що наявність гарного тонусу дозволяє віддавати більше своєї запальної енергії шанувальникам і глядачам. Кожен артист просто не має права виходити на сцену розбитим та без настрою.

Успіх приходить до тих, хто мислить, як успішна людина — підкреслила Тіна Кароль.
Дивлячись на те, яких успіхів Тетяна Ліберман (справжнє ім’я Тіни Кароль) досягла в творчій кар’єрі — з нею не можливо не погодитись.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?