Після популярності одразу зник зі сцени: чим зараз займається переможець “Фабрики зірок” Олексій Матіас

У 2012 році Олексій Матіас став переможцем шоу "Фабрика зірок" та здобув шалену популярність, але ненадовго: в чому причина "зникнення" співака зі сцени?

Український музичний талант на ім’я Олексій Матіас, вражав шанувальників своїм надзвичайним вокалом та привабливою зовнішністю. Після перемоги на популярному телевізійному шоу “Фабрика зірок”, його майбутнє здавалося дуже успішним. Прогнози щодо його великої кар’єри в музичній індустрії були підтверджені виступами, які вражали публіку.

Переможець "Фабрики зірок" Олексій Матіас розповів, куди зник після шоу
Переможець “Фабрики зірок” Олексій Матіас розповів, куди зник після шоу

Нові його пісні відзначилися неповторним стилем та запам’ятовувались слухачам. Матіас не обмежувався сольною кар’єрою – співпрацював з іншими відомими артистами. Його концерти та виступи стали популярними, а його ім’я виводилося на п’єдестал музичної слави.

Після того, як Олексій Матіас здобув перемогу на “Фабриці зірок” у 2012 році, він вирішив випробувати свої сили на “Євробаченні”. Проте його плани були перервані через скандал, що вибухнув довкола його імені. Звинуватили Матіаса у фальсифікації голосів, оскільки його продюсер був членом журі на півфіналі. Таким чином, артист відмовився від участі в конкурсі, хоча він був на кроці до фіналу.

Проте раптово після триумфу на шоу, Матіас зник із загального огляду. Він припинив виступи та перестав випускати нову музику.

У 2014 році Олексій Матіас прийняв рішення покинути Україну і переїхати до США з метою подальшого розвитку своєї музичної кар’єри. Проте його спроби в цьому напрямку також зазнали невдачі. У Лос-Анджелесі артист займався створенням кавер-версій на пісні відомих українських гуртів, однак ці відео не здобули значної популярності та не отримали великої кількості переглядів.

Переможець "Фабрики зірок" Олексій Матіас розповів, куди зник після шоу
Переможець “Фабрики зірок” Олексій Матіас розповів, куди зник після шоу

Наразі співак напевно так і залишається у Лос-Анджелесі, але його останнє фото у соцмережах датується 2019 роком. Коли в Україні розпочалося повномасштабне вторгнення, артист почав розміщувати новини на підтримку України.

У січні минулого року Олексій випустив свою першу за довгий період пісню, присвячену Україні. Ця композиція отримала назву “Саме так”. Своєю піснею він хотів виразити співчуття родинам загиблих та підтримку постраждалим від жахливої війни. Тим часом у відеокліпі до цієї пісні він показав шокуючі кадри російського вторгнення в Україну.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?