Пересадка волосся і “липові” стосунки з дівчиною: що говорять про 52-річного Ектора Хіменеса-Браво з “МастерШеф”

Ектор Хіменес-Браво — відомий в Україні шеф-кухар, про якого ходить дуже багато чуток і пліток. "Один Факт" зібрав найбільш розповсюджені з них та пропонує читачам із ними ознайомитись.

Ектор Хіменес-Браво — шеф-кухар родом із колумбійської країни, який переїхав до України і став тут відомим завдяки своєму кулінарному таланту. Інтерес українського суспільства до Ектора Хіменес-Браво обумовлений не тільки його талантом шеф-кухаря,а й всілякими чутками про його особисте, приватне життя.

Пересадка волосся

Наприклад, в 2023 році Ектор Хіменес-Браво сам дав привід для пліток, коли повідомив про те, що йому… пересадили волосся. На своїй особистій сторінці в Instagram повідомив про те, що маніпуляції по пересадці волосся йому провели у Дніпрі.
Кухар з “МастерШефу” розповів, що йому було зовсім не боляче. Він насолоджувався процедурою і одночасно дивився мультфільм “Шрек”.

Ектор Хіменес-Браво пересадив волосся
Ектор Хіменес-Браво пересадив волосся

Вже після процедури пересадки волосся Ектор Хіменес-Браво розповів, що спеціалісти рекомендували йому не одягати головні убори занадто близько до шкіри голови. А ще з усмішкою повідомив про те, що лисим бути зручно, бо не потрібно переживати — що ж в тебе там на голові.

Вподобання щодо кохання

Також про Ектора Хіменеса-Браво пліткували з приводу його орієнтації. Нібито зовсім не дівчата цьому хлопцю подобаються, а хлопці. Багато користувачів соцмереж вважають, що саме через свої особисті вподобання він у свої 50 років не має ані дітей, ані дружини.
Сам Ектор коментував ці плітки із усмішкою. Шеф-кухар зазначив, що зовсім не переймається з цього приводу. Хіменес-Браво вважає, що якщо людям так зручно і вони хочуть поговорити про те, що ж там відбувається в чужому ліжку — то це їхня особиста проблема. Ектор зазначив, що родина та діти в нього будуть лише тоді, коли на це буде правильний момент. На думку щеф-кухаря – це краще, аніж швидко одружуватися та народжувати дітей.

Кохана дівчина

Після чуток про свої вподобання щодо кохання Ектор Хіменес-Браво вирішив їх спростувати і… оприлюднив на своїй сторінці в Instagram світлину разом із таємничою дівчиною, яка прикрила обличчя широким смартфоном. Хто вона така насправді — не зрозуміло. Хіменес-Браво разом із обраницею позували на тлі ванної кімнати у білих халатах. Ектор романтично цілує кохану в потилицю.

Ектор Хіменес-Браво з дівчиною
Ектор Хіменес-Браво з дівчиною

Прихильники зраділи змінам в особистому житті шеф-кухаря. Дехто з користувачів зазначив у коментарях, що Ектор Хіменес-Браво все ж по дівчатах і хлопці його не цікавлять. Сам кулінарний геній відповідав на коментарі лише смайликами.

Нові статті

Схожі статті

Як правильно засушити мʼяту на зиму? 5 способів, збереження користі та аромату “приправи” до чаю

Сушена мʼята – чудова рослина для приготування запашного чаю, соусів, салатів та маринадів. Якими способами можна її сушити, щоб заготовка зберегла усі свої корисні властивості?

“Ми вам передзвонимо”: Нікітюк придбала миттєву лотерею і показала, що виграла. 2 мільйони майже в кармані

Леся Нікітюк вирішила пошукати щастя в лотереї. Придбала квиток на касі найближчого супермаркету і показала усім процес стирання захисного покриття монеткою. Чи вдалось їй щось виграти?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

В житті 3 знаків Зодіаку настане біла смуга до кінця 2024 року. Хто ці щасливчики та що їм подарує Всесвіт?

“Я не хочу бути сином Ірини Білик”: 25-річний син співачки Гліб Оверчук розповів, чим займається зараз

Ірина Білик має двох синів, у яких різниця у віці складає 16 років. Гліб Оверчук є старшим сином та наразі проживає за кордоном, але пішов шляхом зіркової мами: чим займається юний артист?