Квартира маленька і орендована, але все зроблено з душею: Віктор Павлік показав, де живе з Репяховою і сином

Віктор Павлік одружений вчетверте, але живе в орендованій квартирі разом з дружиною та сином, при цьому забезпечує попередні сім'ї: як виглядає домівка зіркового подружжя?

Зірки українського шоу-бізнесу часто мають високий дохід завдяки концертам, рекламним інтеграціям і бізнес-проєктам, але не всі вони обирають розкішний спосіб життя. Один із прикладів – Віктор Павлік, який разом із своєю дружиною Катериною Репяховою, молодшою за нього майже на 20 років, веде скромний спосіб життя.

Зіркове подружжя виховує сина Михайла та вони вибрали для свого проживання звичайну квартиру у житловому комплексі. Наразі вони знаходяться в орендованому житлі, активно працюючи для того, щоб заробити на власний будинок. Катерина нещодавно опублікувала фотографії макетів майбутнього житлового комплексу в Києві на своїй сторінці в Instagram, куди вони планують переїхати.

Віктор Павлік показав, як виглядає його орендована квартира. Фото з Instagram @repyahovakate
Віктор Павлік показав, як виглядає його орендована квартира. Фото з Instagram @repyahovakate

Пара відвідала квартиру для перегляду, і Катерина поділилася зі шанувальниками враженнями від огляду приміщення. Катерина Репяхова зазначає, що отримати квартиру важко через величезний попит на нерухомість, навіть на ті, які ще у процесі розробки та будівництва. Вона наголошує, що черги за такими помешканнями дійсно вражають.

Житловий комплекс, про який йдеться, вражає своїм виглядом. Будівлі утворюють велике коло, всередині якого розташовані басейн, паркова зона та невелика будівля, яка, можливо, призначена для загального використання мешканцями або надання додаткових послуг. На фотографіях видно також кілька тренажерів, розташованих на вулиці.

Віктор Павлік показав, як виглядає його орендована квартира
Віктор Павлік показав, як виглядає його орендована квартира

Катерина і її чоловік планують придбати квартиру разом, а сама Катерина самодостатньо утримує себе завдяки своєму блогу і кар’єрі концертної директорки. Єдине ускладнення полягає в тому, що Віктор Павлік наразі утримує свої попередні сім’ї.

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.