Простий хлопець із села, а став заслуженим артистом України: Павло Зібров про свій талант та історію кохання

67- річний артист, досі тримається "на плаву" та задає тренди серед молоді. Павло Зібров не просто продовжує свою діяльність, а й вдало поєднує її з сучасністю, знімаючись із молодими зірками.

В чому успіх талановитого українського естрадного співака та композитора – Павлі Зіброва. Хлопчик із маленького села, досяг неймовірних висот та став впізнаваним артистом навіть серед молоді. Як співак досі тримається на хвилі сучасності?

Історія успіху артиста

Павло Зібров народився у 1957 р. у Вінницькій області в селі Червоне. Мати артиста працювала вчителькою у школі, саме вона змогла присвоїти синові любов до українських пісень та рідної країни.

Хлопець вступив у музичну школу, там музикант створив власну групу яка була популярною серед молоді. Гурт почав стрімко розвиватись і хлопців стали популярними не лише в Києві. Згодом естрадна група отримала назву “Явір” та зібрала у своїй школі публіку близько 400 чоловік, проте це був останній грандіозний виступ гурту.

Павло Зібров про свій талан та історію кохання
Павло Зібров про свій талан та історію кохання

Ні для кого не секрет що Павло славиться своїм неймовірним волоссям та вусами які привертає увагу всіх українців. Ще з юності музикант почав носити довге волосся, хоча в музичній школі вчителям це не дуже подобалось. Проте він на це не зважав та продовжував виділятись серед однолітків. Зараз в артиста навіть є пісня -“Вуса – бренд”.

Павло Зібров про свій талан та історію кохання
Павло Зібров про свій талан та історію кохання

Після закінчення оркестрового факультету в Києві, Павлу довелось потрапити на службу в армію і у 23 роки він опинився в Афганістані. Там зрозумів що не бачить себе ніде крім сцени та вдруге вступив до Київської консерваторії у віці майже 30 років.

За допомогою свого бажання, таланту та харизми Павло почав стрімко підійматися по сходинках до омріяної сцени шоубізнесу. В нього з’явилась власна концертна програма і він збирав пристойні зали. Артист оточував себе справжніми професіоналами та разом вони створювали неймовірну музику.

У 1933 Павло отримав звання Заслуженого артиста України. З кожним роком він ставав все популярнішим та давав по 40 живих концертів на місяць, його навіть було запрошено в адміністрацію президента де він співав разом із Леонідом Кучмою.

Зараз Павло Зібров не покидає рук та постійно з’являється у інфопросторі із різними молодими артистами та знімається в різноманітних шоу, підтримує благодійні виставки та активно веде соціальні мережі.

Стосунки Павла Зіброва

1-ю дружиною Павла стала дівчина його друга з якою він познайомився під час навчання в Київській консерваторії. Між ними спочатку склалися дружні відносини, а потім вони переросли у щось більше та у їх шлюбі народився син – Сергій. Тетяна працювала в капелі бандуристів та була викладачкою. Невдовзі пара розійшлась, бо Тетяна пішла від Павла до свого учня Костянтина.

Наступні 10 років чоловік не знаходив гідних стосунків, аж поки не зустрів свою жінку Марину з якою вони досі разом. Після 25-ти років стосунків Павло та Марина вдруге вирішили зіграти весілля. Пара вкотре відчула наскільки вони кохають одне одного та які щасливі бути разом. Скоро подружжя святкуватиме 30-ти річчя свого офіційного шлюбу. У Павла та Марини народилась донечка Діана, яка на теперішній час працює його менеджеркою зі зв’язків з громадськістю.

Павло Зібров про свій талан та історію кохання
Павло Зібров про свій талан та історію кохання

Нові статті

Схожі статті

Соковиті і смачненькі квашені помідори за бабусиним рецептом – від такої закуски за вуха не відтягнеш

Квашені помідори — одна з найулюбленіших зимових закусок, якою варто запасатися вже зараз. Помідори можна брати будь-якого сорту. Головна умова – дотримуватися наданої рецептури.

43-річний Потап спародіював 51-річного Винника: показав бур’янець на балконі і назвав точну дату повернення

43-річний український музикант Потап, якого зараз називають втікачем – вирішив спробувати себе в новому амплуа. Він показав пародію на Олега Винника. Дивіться відео з Потапового балкону.

Вже з 1 жовтня: тарифи на Інтернет в Україні можуть стрімко злетіти вгору. На скільки підвищать ціни і чому?

Вже з 1 жовтня 2024 року українські провайдери Інтернету можуть підвищити тарифи на свої послуги втричі. З чим повʼязане суттєве подорожчання послуги? Деталі розповість "Один Факт".

Сказала “так”: 34-річна Ольга Харлан оголосила про найважливіше рішення в житті — Білодід її привітала

Українська чемпіонка Олімпійських ігор-2024 Ольга Харлан повідомила важливу новину. Дівчина прийняла пропозицію руки та серця від свого коханого хлопця, італійського спортсмена Луїджи Самеле.