Красуня-мама і Діма без капця: Христина Решетнік разом з трьома синами влаштувала танці біля моря

Дружина ведучого Григорія Решетніка вже тиждень відпочиває на морі з дітьми. Блогерка у соцмережах ділиться кращими епізодами з літнього вайбу. Днями вона показала танці з синочками біля моря.

Блогерка Христина Решетнік разом із трьома синочками поїхала відпочивати за кордон. Багатодітна мама не розкриває, яку саме локацію вони обрали для відпочинку, але активно ділиться найкращими моментами свого літа на морі.

Відразу після приїзду до казкового курорту дружина ведучого Григорія Решетніка показала вид на море, який відкривається прямо зі спальні. Христина обрала собі номер з балконом. Виходячи на нього, можна насолодитись морськими краєвидами.

Христина зазначила, що шлях до цієї казкової краси для неї був непростим. Майже добу вона із синочками знаходилася в дорозі. Особливо важкими для родини Решетніків вийшли очікування під час перетину кордону.

Нарешті, усі дорожні пригоди залишились позаду і майже всі Решетніки опинились на омріяному морі. Чому майже? Тому, що голова великої родини, Григорій – не зміг поїхати з родиною через закриті кордони та завантаженість на роботі. Зараз у ведучого – самий пік зйомок 13-го сезону телешоу “Холостяк”.

Втім, і без нього діти з дружиною знайшли, чим зайнятися. Христина Решетнік влаштувала на тлі моря запальні танці із трьома синочками. Хлопчики, вдягнені у кепки, футболки та шорти, слухняно повторювали за зірковою мамою танцювальні рухи. Родинне тренування вийшло на славу і спровокувало хвилю захопливих коментарів у соціальних мережах.

Дехто з користувачів відразу помітив, що один із синів Решетніків, а саме – 6-річний Дмитрик, втратив один із капців. Однак це не стало на заваді тому, щоб станцювати запальний танець разом із стрункою мамою Христиною.

Раніше “Один Факт” розповідав, що готує собі на сніданок, обід та вечерю Григорій Решетнік, поки дружина відпочиває на морі. В його меню переважають лише курячі яйця.

Нові статті

Схожі статті

Спогади з рідного Мукачева: Святослав Вакарчук у 49 років згадав дитинство і показався у візочку

Лідер гурту "Океан Ельзи" Святослав Вакарчук поділився спогадами з рідного міста. Він показав архівну світлину зі свого дитинства, на якому позував у візочку ще зовсім малюком.

“Це особлива насолода”: багатодітна мама Лілія Ребрик показала перше досягнення 6-місячної доньки Аделіни

Ведуча Лілія Ребрик разом із родиною привітала молодшу доньку Аделіну з 6 місяцем народження. В цей святковий день знаменита мама повідомила, яким досягненням порадувала її малеча.

“Ненавиджу”. 36-річний Володимир Дантес підкорив Говерлу разом із Дашею Кацуріною: мріяли піти в похід

Співак Володимир Дантес заради своєї коханої Даші Кацуріної готовий на все - наприклад, підкорити разом із нею Говерлу. Як все пройшло - подробиці.

Невже вони знову разом? 40-річний Слава Дьомін показався разом із своєю екс-дружиною Ксенією (ФОТО)

Слава Дьомін тривалий час має статус холостяка, але нещодавно відомий ведучий показався разом із своєю колишньою дружиною - невже пара возз'єдналась?