Завжди жартує, що холостячка, але чи правда це: 36-річна Леся Нікітюк зізналась, чи перебуває в стосунках

Леся Нікітюк вже кілька років позиціонує себе як холостячка та подробиці про особисте життя не розповідає - чи вільне серце телеведучої та чи збирається заміж?

У Лесі Нікітюк був період, коли стало відомо чимало цікавих фактів про її особисте життя. Блогер Богдан Беспалов створив сюжет, в якому розповів про те, що медійниця нібито довгий час була у стосунках з оператором, очікуючи від нього пропозиції руки і серця. Проте їхній роман не мав щасливого завершення — чоловік залишив Україну і поїхав за кордон, залишивши свою кохану.

Тема можливого шлюбу в житті Лесі Нікітюк неодноразово піднімалася в медіа. Одного разу вона поділилася інформацією про те, що заручена з чоловіком, якого планує взяти в чоловіки, при цьому зазначивши, що цей чоловік — її сусід. Однак пізніше Леся зізналася, що весільні плани не здійснилися, і шлюб не відбудеться.

Леся Нікітюк зізналась, чи вільне її серце та чи перебуває в стосунках
Леся Нікітюк зізналась, чи вільне її серце та чи перебуває в стосунках

Згодом їй було запропоновано вийти заміж прямо на сцені. Багато глядачів не зрозуміли, що ця сцена була ретельно спланована режисерами шоу. Шлюб не мав жодного відношення до реального життя телеведучої.

Кілька місяців тому стало відомо, що у Нікітюк, ймовірно, є новий молодий чоловік. В одній з її історіз вона натякнула на те, що зараз перебуває у стосунках. Однак при цьому вона зазначила, що ці стосунки, ймовірно, не призведуть до шлюбу.

Телеведуча не стала детально розповідати про свого партнера і утрималася від розкриття будь-якої особистої інформації про нього, залишивши шанувальників у невідомості щодо деталей її особистого життя.

Леся Нікітюк зізналась, чи вільне її серце та чи перебуває в стосунках
Леся Нікітюк зізналась, чи вільне її серце та чи перебуває в стосунках

Зараз залишається невідомим, чи має зірка якісь романтичні стосунки, оскільки вона довго утримується від будь-яких натяків на це питання. Натомість вона часто жартує про своє холостяцьке життя як тему для розваги підписників, висміюючи відсутність партнера, за якого могла б вийти заміж. Також Леся зазначала, що якийсь час перебувала у вільних стосунках, але чи досі це так – невідомо.

Проте її поведінка не свідчить про те, що вона є нещасною через це. Зірка регулярно підтримує зв’язок з усмішкою, часто відвідує своїх батьків та племінницю, і, схоже, знаходить задоволення у своєму житті.

Нові статті

Схожі статті

Цей лайфхак зекономить ваш час і сили! Як потрібно прати штори та тюлі, щоб не прасувати потім – працює 100%

Постійно прасуєте все після прання, але не хочете цього робити - вихід є! Що потрібно зробити, щоб штори та тюлі були рівними після "очищувальних процедур".

“Міс Всесвіт 2024”: як виглядає 80-річна бабуся трьох онуків, що вийшла в фінал щорічного конкурсу

В 2024 році фіналісткою конкурсу "Міс Всесвіт" стала… 80-річна бабуся. Чой Сун Хва зуміла миттєво стати знаменитістю завдяки міжнародному конкурсу і набула статусу найстаршої моделі.

Хоч і не рідна, але… Чи спілкується дружина Віктора Павліка з його донькою, яка на 7 років за неї старша

Віктор Павлік і Катерина Репяхова мають спільного сина Михася, але до шлюбу з блогеркою співак був одружений тричі, тож має ще дітей - чи спілкується теперішня дружина з його донькою Христиною?

Він не зміг бути з нею до кінця свого життя – як виглядає екс-дружина Миколи Тищенка, з якою були 7 років

Здавалося, що шлюб Миколи Тищенка та Алли Барановської сповнений любові і гармонії, але все це була лише ідеальна картинка - як виглядає колишня обраниця екс-телеведучого, яка народила йому сина.