Арестович, Усик, Разумков: друзі Зеленського збираються створити конкуренцію на президентських виборах

Звісно, під час дії воєнного стану про вибори президента в Україні годі й думати. Та деякі відомі особистості вже готуються до передвиборчих перегонів повним ходом. Хто складе конкуренцію Володимир Олександровичу?

Олександр Усик

Важковик, володар усіх чотирьох поясів поки не збирається вішати боксерські рукавички на цвях, натомість уже має президентські амбіції. В одному з інтерв’ю Олександр Усик сповістив, що балотуватиметься на посаду президента.

Олександр Усик мріє стати президентом

Промоутеру Олександру Красюку здається, що така вольова людина, як чемпіон із боксу, здатна очолити країну і повести військо вперед. Усик відповідає всім вимогам високої посади – стійкий морально, фізично, психічно. Залишилося зібрати підхожу команду і відбути в президентський бій.

Олексій Арестович

“Передвиборчу” промову оголосив у прямому ефірі й колишній радник Офісу президента. Публіцисту Юрію Романенку Олексій розповів, що очікує на українців, якщо вони його не оберуть, застосовуючи ненормативну лексику.

Олексій Арестович хоче врятувати українців

На думку Арестовича, нинішня влада “вичавлює та пожирає” українців, а він готовий “врятувати від цього безглуздого стану”. У разі якщо українці не оберуть блогера своїм лідером, їм же буде гірше, пригрозив майбутній кандидат.

Дмитро Разумков

Не приховує президентських амбіцій ще одна людина з команди нинішнього президента. Разумков 2 роки провів на посаді спікера Верховної Ради. Щойно у 2021 році пішов у опозицію, Дмитро заявив, що братиме участь у президентських і парламентських виборах.

Дмитро Разумков створює партію

Задля цього він зайнявся створенням партії. Нинішній парламент, на думку політика, перетворився на виконувача інтересів Офісу президента, поступово втрачаючи суб’єктність. А це нездорова тенденція.

Нові статті

Схожі статті

На вечерю без заморочок готую медальйони з хеку: 5 хвилин на приготування кляру і 5 хвилин на смаження

Якщо треба швидко приготувати вечерю, підійдуть медальйони з хека. Кружальця риби просто опускаєте в кляр і перекладаєте на сковорідку. Щойно з'явиться золотава скоринка, наїдок готовий.

Ледве не одружився з іншою: кого кохав Максим Галкін до того, як на горизонті з’явилася Алла Пугачова

Гуморист Максим Галкін щасливо одружений на співачці Аллі Пугачовій. Але до Примадонни в нього вже були відносини, які ледве не довели до шлюбу. Дізнайтесь, в кого був закоханий молодий Галкін?

Пішов стопами матері: Наталія Сумська неспроста пишається єдиним сином – як він виглядає і хто батько

Наталія Сумська має старшу доньку й молодшого сина. Якщо Дарина весь час завдає матері головного болю, то В'ячеслав є приводом для гордості зіркових матусі й татуся.

У вас ще є час, тож поспішіть зробити це: що можна посадити на городі до кінця травня 2024. Список варіантів

Якщо ви цього не зробили досі, не хвилюйтесь - ще є декілька днів: які культури можна посадити на вашому городі до кінця весни, щоб отримати великий врожай?